55 123
發新話題

搵波友(1)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 閃人 於 5/5/2015 21:59 發表

削球有PAUL哥
個個要執波
閃人兄, 你又...........
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2015-5-5 10:12 PM 發表

閃人兄, 你又...........
閃人兄, 你又...........;

~超級榮譽~

我都系新手呀!

一齊約埋打返次

有心理準備執波多過食飯........有心理準備我會阻住地球轉....咁樣大家都會開心D。

魔寧

有機会一同練下球。我们星期六晚會在涕蒲崗村道運動場打的。
苦練基本功,共同學習!

唔怕比我悶死,YOU GO I GO。

今晚約左新朋友到保安道打波,有機會來學下野。

下次可能試下去深水埔北河街打,有局請預我一份去執波,多謝。

引用:
原帖由 q9450 於 2015-5-15 09:25 發表
今晚約左新朋友到保安道打波,有機會來學下野。

下次可能試下去深水埔北河街打,有局請預我一份去執波,多謝。
Hi, Q hing. It's me. Just changed to a new name.

引用:
原帖由 獨孤 於 2015/5/15 11:39 發表

Hi, Q hing. It's me. Just changed to a new name.
  This.
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

運動為先,身體健康。

我又來執波^^。预埋我.深水埗區。

引用:
原帖由 q9450 於 2015/5/5 08:09 發表
本人60後,因工作,家庭關係,放棄了好多興趣,亦已經不多私人時間了。

昨晚有幸認識到新朋友,而且更給我機會一齊打波,感激。

另外發覺自己所謂球技係完全唔掂。

所以希望搵一些低手~低低手做朋友至在 ...
時光飛逝。轉眼就 5 個月了。
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

你好呀,我叫Alex呀,電話91315602

55 123
發新話題