發新話題

搵波友(1)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2015-5-5 04:16 PM 發表

閃人兄, 唔好反我啦.....
打波有呀Paul
歡笑樂趣多

~超級榮譽~

多謝各位支持,鼓勵....我沉晚先慘敗...仲未驚夠... ....有機會JOIN埋我...我幫手執波就已經滿足

引用:
原帖由 q9450 於 2015-5-5 16:52 發表
多謝各位支持,鼓勵....我沉晚先慘敗...仲未驚夠... ....有機會JOIN埋我...我幫手執波就已經滿足
大家研究吓,我可能只是執波執得快少少。。

ur story sounds miserable

我以前都係,頭三板後立刻執波 ,而家都係有時會
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-5-5 18:06 發表
我以前都係,頭三板後立刻執波 ,而家都係有時會
對手開重下旋, 你衝爆, 佢擋但係食晒上旋, 個球飞過你頭顶出晒界, 但都係你執球。

引用:
原帖由 獨孤 於 2015-5-5 18:39 發表

對手開重下旋, 你衝爆, 佢擋但係食晒上旋, 個球飞過你頭顶出晒界, 但都係你執球。
利害,利害

引用:
原帖由 閃人 於 5/5/2015 16:28 發表

打波有呀Paul
歡笑樂趣多
打波有阿Paul
包你冇輸波
个个贏到笑呵呵!
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

Paul 兄,幾時有球局,好讓我們學下野,謝謝!

引用:
原帖由 高飛貓 於 5/5/2015 21:17 發表
Paul 兄,幾時有球局,好讓我們學下野,謝謝!
飛貓哥, 想學野請找以下幾個高手,排名不分先後:
lwpong, 日本仔, 閃人兄...............

回復 26# 的帖子

你又知 ,自己年輕時就得,而家難好多,其實我就20,我只係識拉下旋

樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

我其實對手失波都係我去執波

,,,,,,,,,,,,,,,,

引用:
原帖由 kitkit003 於 5/5/2015 21:44 發表
,,,,,,,,,,,,,,,,
又黎多一個高手.............

....................

回復 26# 的帖子

我以前比D呀叔一板收工

回復 35# 的帖子

Hi高手

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2015-5-5 09:06 PM 發表

打波有阿Paul
包你冇輸波
个个贏到笑呵呵!
削球有PAUL哥
個個要執波

~超級榮譽~

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-5-5 21:53 發表
Hi高手
汝認錯人

引用:
原帖由 kitkit003 於 5/5/2015 22:01 發表

汝認錯人  
真係認錯人, 原來係高高手至真..............

發新話題