發新話題

劉詩雯輸得唔抵!

引用:
原帖由 Suki 於 2015-5-3 01:01 發表

足球踢一個?!

佩服佩服佩服!

運動都係玩下啫!
足球對腳部造成既負荷唔會低得過乒乓球

引用:
原帖由 Suki 於 2015-5-3 01:06 發表
我意思,Ching點解咁搏,肯定有隊友後備,意思是∼何況足球也不是踢一個定輸贏。
當然果時係一場重要既比賽

引用:
原帖由 hoiwong9 於 2015-5-3 01:02 發表

第二日真係踢唔到,當場唔係好腫反而係第二日最痛最腫
正常啊,拗柴後死頂繼續,第日腫過豬腣,常識吧。
所以,丁寧真傷的話,明天朝早無可能打到女雙…   明天便知佢今晚係咪使詐

引用:
原帖由 Suki 於 2015-5-3 01:27 發表
為了國家,為了隊友,我要堅持下去!
真傷會腫到豬腣,鞋都着唔落啦… 為了國家 blablabla...

睇下聽日雙打佢出唔出到
出到仲打得廿幾板就有問題
Stiga Energy Wood

正手出界結合反手落網
丁組窮學生

引用:
原帖由 gx7615 於 2015-5-3 02:01 發表
睇下聽日雙打佢出唔出到
出到仲打得廿幾板就有問題
實出。 劣勢時又出多次超必。

引用:
原帖由 Suki 於 2015-5-3 10:23 發表
唉!!!

跳到半米抽擊落地,面不改容(慢鏡頭顯示),贏波後一秒,扮拐2步!
如此虛偽的小人,為求個人榮耀向隊友使出苦肉計,可恥。
還好今天她仍有這些比賽,讓世人都看到她貪婪自私虛偽攻心的一面。
只可惜劉詩雯成為了犧牲者。

唉…劉絲文真是唔抵,不過公道自在人心,我會支持她的
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

引用:
原帖由 橫變直 於 2015-5-3 00:10 發表
看樓上,有神預測,也有說丁寧對木子已使用過這些詐傷招數。
事實證明就係咁陰謀論啦
難怪劉詩雯輸掉之後,很火! 看樣子她是看出了丁寧的詭計。
(利申︰我一向討厭丁寧的。 )
我都覺丁不知所謂!
唔好講話咩策略,唔係囉我話!
所以哩啲咪叫贏咗場比賽,輸咗個品格!
有相睇,鼠目面尖,陰險小人!同國乒另一人極似!
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

劉詩雯女雙勝 4:3

女雙拿冠軍!天有眼

恭喜劉詩雯/朱雨玲 囉番面女雙金牌

真傷與假傷的分別。
傷了對手仲特登打左右

好野呀,弓起劉詩雯,,講真,落場比賽的對手人品,心態如何是沒法預計的,我們只可以調節自己的心態去面對,,
希望她繼續努力啦
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

請問有沒有球例 容許暫停這麼長時間的?

我都好討厭依一類球員
佢係好勁,但係不擇手段真的可恥

我身邊其實都不乏依一類為求贏波,乜招都出既人
但我地依d業餘既
做好自己改善技術,打得開心就得  

點解會覺得丁寧係扮野? 佢拗柴係真架, CCTV5慢動作左好多次, 真係拗左. 其實拗柴, 如果你有拗過, 真係你唔企起身, 踩返隻腳落地, 你都唔知發唔發到力. 因為拗柴真係可大可小.

而你地睇返個比賽, 佢傷左之後, 其實係無側身, 就係兩面開弓, 打法唔同左. 無可否認, 我都想劉詩文贏, 佢點準備, 都無想過對手會受傷, 呢個一定令佢影響好大, 丁寧反而可以無想咁多.
我係蘇州現場, 就咁, 丁寧就成為呢次大賽既主角, 馬龍首次世界冠軍, 中韓混雙冠軍, 許欣雙打王, 通通都無人記得. 丁寧, 2016一定有得打奧運, 好波.....不如好運

老實講, 劉詩文, 真係.......超級黑仔王. 莫斯科一役, 對星加坡, 其實佢輸好幾球運氣球. 亞洲賽輸左都算啦, 又無情情輸場11:0比馮天微. 今次, 又係冠軍到口邊, 飛走了.......

引用:
原帖由 lmichael 於 2015-5-4 20:58 發表
點解會覺得丁寧係扮野? 佢拗柴係真架, CCTV5慢動作左好多次, 真係拗左. 其實拗柴, 如果你有拗過, 真係你唔企起身, 踩返隻腳落地, 你都唔知發唔發到力. 因為拗柴真係可大可小.

而你地睇返個比賽, 佢傷左之後, 其實 ...
佢其實最多係平時你同我行路拗一拗,踏錯步,跟住只需慢行幾步,乜事都冇個種。
幾年前,試過打波整親到腳跟 d 軟組織,成個幾月都打唔到波,連訓練都唔得,發球、踏步上前、並步都痛到   ,但行路就無問題 ;但你睇丁姐,發球、步位都冇問題;反而佢最痛係分與分之間,個表情真係 。今次先知,中國隊二大奸人係丁姐同許生,君子係張生
其實個裁判唔再攪計板;劉姐可能定些少,會就返丁姐新打法再改變。
引用:
原帖由 victoryip 於 2015-5-3 20:57 發表
請問有沒有球例 容許暫停這麼長時間的?
十分鐘

引用:
原帖由 lmichael 於 2015-5-4 20:58 發表

而你地睇返個比賽, 佢傷左之後, 其實 ...
可能丁寧個樣衰,不過我都覺得佢冇扮野.

其實有拗過柴既都知道 丁寧真係扮得好假

發新話題