30 12
發新話題

【2015世界乒乓球錦標賽】

黃鎮廷 / 杜凱琹 Table 7,發揮唔係幾好,咁難打~

引用:
原帖由 速鳥 於 2015-4-27 22:23 發表
黃鎮廷 / 杜凱琹 3:2,希望win
關鍵第四局打到9:9,黃接發球即反手拉,贏呢局後,開始發揮「正常」

黃鎮廷 / 杜凱琹連追四局反勝  4:2 搞掂…

原來table1播緊 男雙冠軍前哨戰。 許昕 + 張繼科 vs 馬龍 + 波爾

引用:
原帖由 橫變直 於 2015-4-28 22:00 發表
原來table1播緊 男雙冠軍前哨戰。 許昕 + 張繼科 vs 馬龍 + 波爾
之前睇港隊… 不過不枉睇港隊,贏晒。
一轉個頭,原來打緊呢場咁強戲碼都唔知。 好波,可惜我喜愛果個轉左

Ittf web Site 好慢,你們那裡睇 live update results或match schedule?

引用:
原帖由 Suki 於 2015-4-29 16:05 發表
立即體驗「2015世乒赛」 - https://play.google.com/store/apps/details?id=geone.pingpong
哦。我唔鬼裝,又要呢樣rights又要果樣rights。

今天港隊果然受真正考驗。

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2015-4-29 21:06 發表

但是我聽說香港隊球員喜歡打七局
贏左!

爆大冷,李相秀 4:3 贏左 奧查洛夫

德國好似個個都冇態咁…

引用:
原帖由 Suki 於 2015-4-29 22:04 發表
黃鎮廷,黃皓上身!
食左藥咁,一起手就有…

引用:
原帖由 Suki 於 2015-4-29 22:14 發表
港隊土炮混雙入4強!

最少銅牌!

振奮人心!!!

梁柱恩教練好波,暫停叫得恰當!
4:0 LEAD住,跟住放鬆左俾對手追到6:5,即暫停,之後一氣過連贏5分!

許昕果隊混雙,打許昕一個,個人表演… 個韓妹唔太掂

引用:
原帖由 Suki 於 2015-4-29 22:21 發表

咁就啱了!明天對佢哋爭入決賽!
但許昕好爆! 昨天更誇,真係起親手都有,一係佢拉穿對手,一係對手擋到都飛出界…   好在今天好似冇咁好態

今日直播得番四張枱嘅?

引用:
原帖由 Suki 於 2015-4-30 20:00 發表
有冇錯資料?
injured

今晚好 lag

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2015-4-30 21:36 發表

多左 HKTTF 網友看
我懷疑係之前8張枱,各有各睇。現在得返4張枱,迫埋晒一齊睇。 可以想像之後如果得返兩張枱將會更 lag…
現在table 2/3/4冇野睇,table 1 超lag。之前睇table 2 同table 3都唔係咁lag…  

波爾險勝。 明天黃鎮廷要對波爾 。黃鎮廷加油!

30 12
發新話題