31 12
發新話題

徵荃灣球友

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

徵荃灣球友

小弟打橫板, 反手長膠, 正手反貼
徵求有基本功球友練波, 任何年齡皆可
地點: 蕙荃, 楊屋道
時間: 星期二, 三, 四 晚上 7-9 or 8-10pm
租場費用平分

有意請PM留電話 Whatsapp 聯絡.........

引用:
原帖由 風雲小子 於 23/4/2015 08:21 發表
LITTLEMAN兄,有時間可以過嚟交流吓。
風雲兄, 小弟有時間一定會來跟你學野......

有冇球友 30/4 星期四 8-10 pm 可以來荃灣練波?
已訂場, 如有意請 pm 留電話 Whatsapp 聯絡..........

今個星期四 8-10 pm 已約一個球友在荃灣練波,希望找多一個人共三個人一起練?
如有意請 pm 留電話 Whatsapp 聯絡..........

26/5 星期二 晚上8-10点,有冇球友可去荃灣練波?
如有意, 請 pm  留電話  whatsapp 联絡……

引用:
原帖由 lwpong 於 20/5/2015 18:22 發表
support
thanks............

26/5 星期二 晚上8-10点,請問有冇球友可去荃灣練波?

引用:
原帖由 tonyng 於 10/6/2015 23:44 發表
本人有一定基本功,
練球,計分都可以。
最好有提供埋多球,
有興趣的話可交流下。
請PM留電話 Whatsapp 聯絡, thanks!

8月5日 星期三晚上,請問有冇球友可去荃灣練波?

引用:
原帖由 Edward_Chan 於 27/7/2015 22:37 發表
應該可以

如果你唔嫌我廢的話
Edward哥, please check whatsapp, thanks!

引用:
原帖由 BDH 於 27/7/2015 22:46 發表

如在蕙荃,我都可參加
Please check pm, thanks!

引用:
原帖由 feihung330 於 28/7/2015 19:19 發表
小弟有興趣, 可以參加你哋5/8(星期三)球局嗎?
請 pm 留電話方便用 whatsapp 聯絡, thanks!

引用:
原帖由 華朗先生 於 1/8/2015 12:57 發表
荃灣友,技術一般,想約波友練波運動一下。
已收到你的pm 電話, 稍後會 whatsapp 聯絡你, thanks...

引用:
原帖由 alexleung1710 於 9/8/2015 12:12 發表
pm
有興趣一齊打波
請PM留電話 Whatsapp 聯絡, thanks!

引用:
原帖由 henryan 於 17/11/2015 12:39 發表
新手pm唔到......

我住錦田, 可以去荃灣打波
但一至五最快都要七點幾八點先返到 (逢星期四8-10上堂練波)
whatsapp : 51995733
thanks!
收到, 稍後會 whatsapp 聯絡你, thanks....

請問有冇師兄可以在荃灣一起練波?

請問仲有冇波友可在荃灣練球?

引用:
原帖由 alexleung1710 於 31/5/2016 01:00 發表
你好呀,我叫Alex呀,

請以PM 聯絡
Hi Alex, have whats app you, thanks!

請問有冇波友 24/6 (星期五) 可在荃灣練球?
已訂場 8-10pm, 如有意可 pm 留 tel no. 用 whats app 聯絡, 謝.....

31 12
發新話題