57 123
發新話題

徵荃灣球友

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

徵荃灣球友

小弟打橫板, 反手長膠, 正手反貼
徵求有基本功球友練波, 任何年齡皆可
地點: 蕙荃, 楊屋道
時間: 星期二, 三, 四 晚上 7-9 or 8-10pm
租場費用平分

有意請PM留電話 Whatsapp 聯絡.........

有興趣,已pm, 再約時間。。

已pm 有興趣的話一齊交流下

LITTLEMAN兄,有時間可以過嚟交流吓。
昨天己逝,明天是謎,忘記背後,努力面前.

風雲兄,平時你係荃灣邊度打波呀

Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 風雲小子 於 23/4/2015 08:21 發表
LITTLEMAN兄,有時間可以過嚟交流吓。
風雲兄, 小弟有時間一定會來跟你學野......

有冇球友 30/4 星期四 8-10 pm 可以來荃灣練波?
已訂場, 如有意請 pm 留電話 Whatsapp 聯絡..........

今個星期四 8-10 pm 已約一個球友在荃灣練波,希望找多一個人共三個人一起練?
如有意請 pm 留電話 Whatsapp 聯絡..........

26/5 星期二 晚上8-10点,有冇球友可去荃灣練波?
如有意, 請 pm  留電話  whatsapp 联絡……

support

引用:
原帖由 lwpong 於 20/5/2015 18:22 發表
support
thanks............

26/5 星期二 晚上8-10点,請問有冇球友可去荃灣練波?

引用:
原帖由 tonyng 於 10/6/2015 23:44 發表
本人有一定基本功,
練球,計分都可以。
最好有提供埋多球,
有興趣的話可交流下。
請PM留電話 Whatsapp 聯絡, thanks!

8月5日 星期三晚上,請問有冇球友可去荃灣練波?

回復 16# 的帖子

應該可以

如果你唔嫌我廢的話

引用:
原帖由 LITTLEMAN 於 2015-7-27 22:25 發表
8月5日 星期三晚上,請問有冇球友可去荃灣練波?
如在蕙荃,我都可參加

引用:
原帖由 Edward_Chan 於 27/7/2015 22:37 發表
應該可以

如果你唔嫌我廢的話
Edward哥, please check whatsapp, thanks!

引用:
原帖由 BDH 於 27/7/2015 22:46 發表

如在蕙荃,我都可參加
Please check pm, thanks!

徵荃灣球友

小弟有興趣, 可以參加你哋5/8(星期三)球局嗎?

57 123
發新話題