發新話題

今日遇到高手

今日遇到高手

今日有位女仕來到貓館,我同佢打了十分鐘
她的出手真的是估唔到,無手影捉
佢轉腰拉波隱閉性好高,
仲有佢開波我有50%是無法接回
假如她入港隊,我相信港隊都要行埋一邊

我同貓仔都舉手認輸

佢唔通係章20!!!!!!!!!!!

貓哥,應該是元秋踢館,因為你們平時“好事好為”
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

係“好事多為”。。。。
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

神秘高手 .......卓號..

係咪一位直板高手?!
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

呢個高手就係係深山修練
現在愛上了OMEGA5和省狂3做正手
Tenergy64也是本宮的心頭好哦

對不起 打錯字 是講隊 不是港隊

難度係隱世講野高手?
主板 Viscaria  正:Omega 4 Pro 反:Vega Pro

引用:
原帖由 sing127 於 2015-4-17 11:34 發表
難度係隱世講野高手?
這高手你都認識
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

返屋企, 有無坐得耐起身見頭暈? 早上好累, 唔想起身? 有的話要小心......, 你可能比佢震傷左.........

你又知我識??????????????????
真係有興趣知係邊位
引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2015-4-17 12:16 發表

這高手你都認識
主板 Viscaria  正:Omega 4 Pro 反:Vega Pro

引用:
原帖由 sing127 於 2015-4-17 12:33 發表
你又知我識??????????????????
真係有興趣知係邊位

高手姓貓 名嫂

D 波開唔過網 我都唔知點接

引用:
原帖由 mao 於 2015-4-17 13:28 發表

高手姓貓 名嫂
咁件事就真係通晒.....
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

wah!!
呢d就係高手過招,通常都係快到肉眼都睇唔到!
引用:
原帖由 mao 於 2015-4-17 13:28 發表

高手姓貓 名嫂

Kit Leung

發新話題