96 12345
發新話題

讓你的舊膠皮重拾生命

讓你的舊膠皮重拾生命

依款Falco life expander標榜可以令你舊膠皮重拾生命,
使膠皮的生命得以加長,有無師兄用過?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

無見過,不過試用緊澎漲的舊膠皮,食波幾好,不過旋轉變得弱左好多。
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

試過效果唔錯,當膠皮內能消退後會無咁彈同咬,查左會令膠有番彈性同咬球,查一次可維持一至兩星期,不宜查太多一至2遍即可,太多會太彈難控

引用:
原帖由 nikipang9041 於 2015-3-20 12:36 發表
試過效果唔錯,當膠皮內能消退後會無咁彈同咬,查左會令膠有番彈性同咬球,查一次可維持一至兩星期,不宜查太多一至2遍即可,太多會太彈難控
只查胶面就OK?
<-->
.

會吾會係查海绵

回復 5# 的帖子

此款只查膠面

幾多錢?是否香港有得買呀?

回復 7# 的帖子

有分25ml同100ml,在X興公司有售

有面無底,即係變左另一種膠皮
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

當打到膠殘曬又唔想搣膠換過塊,其實効果都幾好,面查就ok好方便,我多數用來微調膠皮彈性和保養膠面用,用左塊膠係㩒打D,好似$170

如果HK只得果個 公司賣, 情願不買
<-->
.

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2015-3-20 15:44 發表
如果HK只得果個 公司賣, 情願不買
何出此言

引用:
原帖由 artin 於 2015-3-20 17:10 發表

何出此言
一些附件不標價, 問價成幾秒才答出, 聽個價就覺得開貴了(提示: 不標價被問價時最好不要想太久才答, 這樣像說謊時擦自己個鼻..... 令人不相信的 )
<-->
.

乒乓球售貨鋪,係香港十隻手指都數得晒,唔重要 la
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

回復 13# 的帖子

佢自己唔記價錢,成日上網睇返。
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

店舖是否在深水埗黄金對面?

引用:
原帖由 mega 於 2015-3-20 18:28 發表
店舖是否在深水埗黄金對面?
搬了,上網自己揾新地址。
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

奸店現場價會貴過其雅虎網價)))))!(((((敬請留意! 其實間店攪5掂店舖就5好攪,无謂浪費客人時間&令自己无謂虧本

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

原來咁多問題存在
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

laukwok 唔好亂講嘢啦你,你話人係奸店,有咩證據呀
現在愛上了OMEGA5和省狂3做正手
Tenergy64也是本宮的心頭好哦

96 12345
發新話題