發新話題

【乒工廠收費球局】: 8月24日 (星期日) 4:00 - 8:00pm 乒工廠訓練日 - 觀塘

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動

draw 到佢驚

汝PART 誰

draw
你兩個唔好掛住吹

亞諾朋友一個, 麻煩預4-8
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-8-21 09:52 發表
[quote]原帖由 Augustmoon 於 2008-8-19 23:43 發表

MOONMOON,
先多謝你既支持, 我禮拜日打歌街早上九點幾, 太早啦,
同埋開賽已遇到強勁對手, 相信我好快畢業, 所 ...
9點幾唔算太早啫,起到身就過嚟打氣

Ah LOK,
你係雖要人打氣的,兩次同你打(1次官涌月賽,1次官塘)你有觀眾支持下會打高一班波
雖然喎日要上班.但係趕得設的話一定黎+pot 你

+ oil

count me pls
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-8-22 00:11 發表
9點幾唔算太早啫,起到身就過嚟打氣
多謝moon兄支持 !!

引用:
原帖由 bartender 於 2008-8-22 09:33 發表
Ah LOK,
你係雖要人打氣的,兩次同你打(1次官涌月賽,1次官塘)你有觀眾支持下會打高一班波
雖然喎日要上班.但係趕得設的話一定黎+pot 你

+ oil
BAR 哥, 承你貴言, 希望當日DRAW爆強勁對手 !

Nok nok......if you want to break the Lam x yeung....u have to play with yr long pimp and slow down the speed.....

8月24日 (星期日) 4:00 - 8:00pm

Join the game from 4:00pm to 6:00pm.  Thanks.

留位一個,星期日再 confirm 得嘛?

6-8呀,唔該!!
本帖最近評分記錄

i join 4-8pm pls!!
本帖最近評分記錄

Hi 廠長

已PM, Can i join 4-6??

thanks
Pong

add 2 more friends

發新話題