發新話題

廖曉明聲明

Alpha

同廖教練兩年幾前打過—次猫哥球局,我自知自己水平不及他,但廖教練也會放—局给我,等我開心下,因我自己心裏明白,佢唔數我而關心對手感受,他對比他弱嘅對手都咁有心,唔會有殺錯無放過,他有這種另對手開心嘅心,人品極高尚。如果一D無自知知明嘅對手可能會唱佢,甲组廖教練都會失—局给自己,而到處同人講,所以廖教練應該係得到人敬佩
廖教練,我借此機會感謝在乒譠咁有心嘅你
亦唔希望再有人亂講你。
祝你桃李满門

本帖最近評分記錄

樹大招風係不争事實,請廖教練不要介懷,
(不招人妒是庸才),做好自己便得了。
乒乓,象棋都是我至愛

廖sir原來就是力王,清者自清,可不雖這麼緊張,信你的人定信你,放心。
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

因為我公司剛好就是廖曉明乒乓,而佢誹謗我就係直接影響埋我公司,我自己睇得開也要照顧埋幫我手的教練。

04年大專杯我也在場,無人記得我打過大專杯
btw,出來打波,對頭人一定有,自己小心d就行了
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

支持廖sir走出來發聲明,
大家在FORUM可享受言論自由的權利,
亦同時要明白言責的重要

我也03~07打大專盃,連續3年奪冠軍又如何,唔通我奪冠要俾人攞景?

回復 1# 的帖子

廖教練,有人留言話同你Friend才幫口,相信你睇完我嘅留言, 我很定你都無印像我是誰? 其實我想講嘅係...「你人品好、人緣一定好」

謝謝你們各位,但我真正誠意邀yauttb同我聯絡,可能你不認識我才誤會我。或者我地打返場波在球場上和解都得。其實你不回應我我也真正難做。
祝願大家每一位論壇朋友和和气气。球技猛進。

我識你
引用:
原帖由 KKFan 於 2015-3-10 14:24 發表
廖教練,有人留言話同你Friend才幫口,相信你睇完我嘅留言, 我很定你都無印像我是誰? 其實我想講嘅係...「你人品好、人緣一定好」

引用:
原帖由 廖曉明乒校 於 2015-3-10 14:32 發表
謝謝你們各位,但我真正誠意邀yauttb同我聯絡,可能你不認識我才誤會我。或者我地打返場波在球場上和解都得。其實你不回應我我也真正難做。
祝願大家每一位論壇朋友和和气气。球技猛進。
對,打番場友誼賽,一團和氣; 之前我也與網友們打番場友誼賽,以解誤會。

引用:
原帖由 笨曉榮 於 2015-3-10 13:42 發表
希望樓主要有承擔,出來道歉,我肯定廖教練會接受,如佢報警了,論壇又有你ip,好難走得到,回頭是岸😪😥
笑一笑咪算,係呢到個個都係成年人為主,力王從眉芯到兩隻腳都對正中,真正中中直直的人(雖然是揸日直)。
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

支持廖教練

無論是誤解抑或存心中傷,那位仁兄都應鼓起勇氣為自己的言論負責。

支持廖教練

發新話題