102 123456
發新話題

關於我話嘅大專神奇教練

關於我話嘅大專神奇教練

下晝大約4點發左個帖還原返比人刪走嘅內容, 後來個帖俾管理員搬咗去(吹水區)既(親子王國), 標題亦比人改做(吹水聊天), 管理員why咁做我唔知, 如果因為同某d人熟, 唔想佢俾人話ge內容比咁多人look到, 就搬d內容去d要用a/c login 先去到ge版面, 仲改到個標題好似同單野無關痛養, 想d人無interest按入去look, 我覺得好偏私護短law, 當然我唔希望管理員係為咁ge reason咁做la, 我亦無証據話管理員係因呢個reason, 我只係有呢個feeling!

而家想look d內容, 惟有用a/c登入, 去(吹水區)既(親子王國), 搵(吹水聊天)個帖, 但遲d唔知得唔得就唔知la, 因為究竟幾時會比人再搬(甚至刪), 真係難講

因為個帖比論壇關閉, look到but覆唔到, 想覆jacky1021同bluebird惟有係呢樹覆

你地話我開佢個名, 就要開返自己名, 咁係咪其他所有user開人名講人, 都要開撻返自己名呢? 如果係咁, 成個論壇都好多人話人都無撻自己名wor, 你話我唔話佢地, 係咪因為你同主角熟?
本帖最近評分記錄
  • logtincom +8 我不認同這是重複發帖。 2015-3-8 22:55
  • wlwlwl -5 重複發帖 2015-3-8 20:13

有留意樓主的貼,實說在這浩大的網絡投訴及寫出別人的名字是需要考慮很多事的,因如有什麼失控,是會影響很大的,不論對或錯、好或不好、事主還是被控的那個。

不如咁講, 基本上話人而無撻自己名果D人, 而又無乜俾其人話, 佢地都係舊acc, 已經係論壇吹左水一段時間, 係論壇已經有人識佢地, 所以佢地已經間接地開左自己名

講真, 我都睇唔切果個post既內容

但無論內容係點, 係真係假, 無論係邊個論壇(管理員真係會做野果d), 通常開新acc罵人, 我估大部份都會被管理員即刪, 呢個係網上論壇既常理, 同係唔係黑暗應該無乜關係

已睇你舊帖,
關於你指控佢既"神奇"教法, 最好有證據支持,比如話影片之類
否則同一般cyber bullying無咩分別
如果當事人係無辜,你的指控會對佢造成好大傷害
有直接證據又刪再話管理員都未遅

因為你心地晤好囉,你個post早晤出,遲晤出,人地温馨祝賀,你就真係晤知攞景定贈興。你出post真係無問題,不過你要有承擔先得,有証有據怕咩講,講完拍拍手就走左去,對你講完受影響的人,一點都不公平。我跟主角一點都不熟,你係苦主,有怨無路訴?你只是玩中傷姐,你係咩動機,不妨可以發表下丫

你開名我都冇興趣知啦
你有證有據就話有得討論姐
冇既同惡意攻擊有咩分別

論壇一向都黑暗,有投訴(特別係開名)既咪去其它論壇申訴,但預左無呢度咁多觀眾。

絕對係囉!雖然你係冇開人地個名,但係人都知你講邊個啦!係呢度你中傷人,又或者做嫁兩,我諗冇人同意你咁做囉!

樓主的POST我們一定會DELETE的,不管是我或我的團隊
原因不是黑暗,坦白說樓主所說的教練與我談不上很熟,相反樓主可能熟D
不過我沒有興趣知道樓主是誰,也不會差測,便是知道也不會說,因為這是我們的守則。
假如樓主用一個舊AC,如 Logtincom 去談論一件事,大家可能會更客觀去看
相反樓主開一個新戶口去說這些事,難免其它人有其它想法。
古語有云,一命二運三風水
在球塲團体賽上 一波(技術),二陣(排陣),三命運
究竟是教練排陣靚,是球員發揮好,還是賴網擦邊幫晒你,我想是缺一不可。
波本來便是圓,勝負乃乒家常事,今年輸左明年又再來吧,有時比賽是耐力賽,看看誰堅持到最后
樓主所說的是十年前的事,10年人事幾番新,人應該向前看
一個球員有品無品,在歌和老街我們四目交投時可以看得一清二楚
被說的人也不用太介意,正所謂清者自清,網上的流言若非如所說,很快便不攻自破
如此POST年中我們刪不少,如果人刪一個帖我寫1000字解釋那罰的人便是我。

明天我要 FLY,Goodnight for all of them!!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

冇謂(猜測)誰人做(架兩) .
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) -10 黑暗 ONLY 2015-3-9 01:31

[quote]原帖由 yauttb1 於 2015-3-8 19:42 發表
你地話我開佢個名, 就要開返自己名, 咁係咪其他所有user開人名講人, 都要開撻返自己名呢? 如果係咁, 成個論壇都好多人話人都無撻自己名wor, 你話我唔話佢地, 係咪因為你同主角熟?

通常用舊AC出POST,我們較少DEL
其实曹X都有知心友,關X都有對頭人,人在做 天在看 公道自在人心
香港乒乓網

引用:
原帖由 金擇魚 於 2015-3-9 01:20 發表
冇謂(猜測)誰人做(架兩) .
我覺得可能是一位姓金的高級資深利害教練
香港乒乓網

支持神奇教練

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

支持言論自由 但無證據就唔好抹黑他人....

回復 14# 的帖子

回復#14的帖子

我路過都答覆都block ip😱,樓主同事主都唔識我只係對事件作回應。

回復#14的帖子

回復 14# 的帖子

板:黑水晶
展藝卓球

102 123456
發新話題