發新話題

[綜合技術] Yasaka PB-1

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:20 下沉

Yasaka PB-1

請問有冇人用過呢款生膠,不知道評語如何?謝!

我都好想知呢款生膠嘅評語,小弟諗住買
現在愛上了OMEGA5和省狂3做正手
Tenergy64也是本宮的心頭好哦

引用:
原帖由 jayden_dse 於 2015-2-17 21:03 發表
我都好想知呢款生膠嘅評語,小弟諗住買
剛剛有朋友通知,呢款生膠冇乜力,因為並非內能

目測外觀類似spectol, 肯定沒有tension, 香港賣得好平,可以玩吓。

聽講是唐鵩選用的,不知是否真……

引用:
原帖由 mansun2011 於 2015-2-18 13:09 發表
好耐之前係用YASAKA 另一隻生膠 yasaka original
依家用BUTTERFLY FII
Stiga Energy Wood

正手出界結合反手落網
丁組窮學生

引用:
原帖由 mansun2011 於 2015-2-18 13:09 發表
有機年代,yasaka original t version。無機年代,常改,現在FII?

引用:
原帖由 gx7615 於 2015-2-18 13:19 發表

好耐之前係用YASAKA 另一隻生膠 yasaka original
依家用BUTTERFLY FII

有用 nittaku 既 Express 同 Pimplemini .....感覺良好.  價錢都ok
802-40 都正...
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

802-40幾錢
現在愛上了OMEGA5和省狂3做正手
Tenergy64也是本宮的心頭好哦

802-40
陞威價: 75.00

Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

回復 12# 的帖子

直直地兄,你打過的正膠覺得那塊最好?
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-2-18 23:50 發表
直直地兄,你打過的正膠覺得那塊最好?
抱歉ing。。。打過既實在太少。
802-40 上次買 2.2,覺得都好ok wor。。。

我都好想試其他正膠。。。

以純無机,海夫海豚打底算是最好,力量旋轉控制俱佳。

另外,如果龙灿再加打底也是一選擇。

發新話題