27 12
發新話題

丁組 Artix 無對手

丁組 Artix 無對手

絕對是今次丁組大熱
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

現場直擊,直頭港隊代表

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2015-1-26 16:06 發表
現場直擊,直頭港隊代表
見過佢打波,有無咁跨張呀?

引用:
原帖由 hoiwong3 於 2015-1-26 16:38 發表

見過佢打波,有無咁跨張呀?
丁組前4無位俾佢就難....除非佢唔得閒落場啦.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

cccccccccccccc

引用:
原帖由 乒乓人 於 2015-1-26 16:45 發表

丁組前4無位俾佢就難....除非佢唔得閒落場啦.
上一次都有人開post話係大熱,之後輸左比個小學生

應該快0的比佢升上去,如果唔係丁組會打死人

引用:
原帖由 hoiwong3 於 2015-1-26 16:58 發表

上一次都有人開post話係大熱,之後輸左比個小學生
大家都會有進步嘛.  而我都有機會輸比小學生啦...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2015-1-26 17:15 發表

大家都會有進步嘛.  而我都有機會輸比小學生啦...
明白 你咁講都得既

以波論波在丁組 ARTIX 絕對好波
上次能KO他的小學生亦非泛泛之輩
他是現任港青,學界精英季軍,上次丁組殿軍(因要FLY到國內比賽,四強后無打)

我粗略看過上線,如發揮正常,我有信心他能入決賽
當然比賽一技二運三對手
有格食格,有運氣,當然最重要是技術

我在此先預祝亮亮WIN,不要令你的球隊失望!!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我上年也是輸了給這小朋友,他真的是很強的

引用:
原帖由 atrix 於 2015-1-26 19:40 發表
其實小弟比賽 最主要糸抱住一個學習和見識高手

的心態作賽 自己勝了反而對自己不利

令自己變為高傲 有種玩世不恭的心態

反之 如自己輸了自己會從失敗中學習和提升自己

最重要還是懂得欣賞對方的球技 今日 ...
如果師兄真係抱呢種態度,真係值得欣賞!

冠軍好大機會......

引用:
原帖由 atrix 於 2015-1-26 19:40 發表
其實小弟比賽 最主要糸抱住一個學習和見識高手

的心態作賽 自己勝了反而對自己不利

令自己變為高傲 有種玩世不恭的心態

反之 如自己輸了自己會從失敗中學習和提升自己

最重要還是懂得欣賞對方的球技 今日 ...
今日見到你這樣謙虛,知道你真的改變了不少...我衷心感欣慰
在此預祝你能順利直搗黃龍!
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

Artix 可能是雙子座聖鬥士

<-->
.

add oil ....

引用:
原帖由 mao 於 2015-1-26 23:55 發表
Artix 可能是雙子座聖鬥士
師兄此話何解?

cccccccccccccccccccccc

回復 2# 的帖子