發新話題

【乒工廠】球會宗旨及召收會員處 (有意加入請看 Page 1)

你地而家定期有球局嗎?
通常星期幾同喺邊?小弟有興趣參與

引用:
原帖由 AIR 於 2015-1-11 01:59 發表
你地而家定期有球局嗎?
通常星期幾同喺邊?小弟有興趣參與liness" />
已pm

今個星期五我想參加你既球局,可以嗎?
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

2015 年度 繼續招收新會員,有意可留言

回復 221# 的帖子

有意參加, 你地對技術要求係咩?

小弟有意加入
你地通常係邊到打?

引用:
原帖由 Kinng248 於 2015-3-9 08:33 發表
參加, 你地對技術要求係咩?
已回覆

引用:
原帖由 asasas123 於 2015-3-10 17:53 發表
小弟有意加入liness" />
你地通常係邊到打?
已回覆

廠長您好, 從球友口中得知貴會
想請問一下貴會的球局現在是逢星期日下午的嗎?

本人停了很多很多年, 才開始打返約一年左右, 而且技術還在很入門級
請問可以參加貴會的球局多練習一下嗎

有意加入,有什麼要求和星期幾有球局和會費多少。

Thanks

引用:
原帖由 wing0000 於 2015-6-15 22:18 發表
廠長您好, 從球友口中得知貴會
想請問一下貴會的球局現在是逢星期日下午的嗎?

本人停了很多很多年, 才開始打返約一年左右, 而且技術還在很入門級
請問可以參加貴會的球局多練習一下嗎
已pm 回覆

引用:
原帖由 fllee28 於 2015-6-15 22:51 發表
有意加入,有什麼要求和星期幾有球局和會費多少。

Thanks
已pm 回覆

有意加入,有什麼技術要求和星期幾有球局和會費多少。Thanks

有意成為會員..............

2016 年度 繼續招收新會員,有意可留言

本人有意加入貴會,未知詳情如何,是否有歌街和觀塘區之分?謝謝!

2016 年度 繼續招收新會員,有意可留言

小弟有意加入

係唔係星期5,7-10pm?
無有咩要求架@@?

發新話題