發新話題

【乒工廠】球會宗旨及召收會員處 (有意加入請看 Page 1)

歡迎嘉静加入!!!!!!!! 女子隊又強d了!!!!!

又多兩名新人加入

yuki妹妹 及 //RAY\\ 哥

人數達到 50 人了

我想加入呀
但係本人不太強~~

引用:
原帖由 brian1115 於 2008-8-20 10:34 發表
我想加入呀
但係本人不太強~~
開分廠時通知汝!

我想球會將會好似d社團咁分 兵工廠(甲,乙丙,丁,)

e#.g.:帥兄,你咩球會架?    我兵丁私的

我想球會將會好似d社團咁分 兵工廠(甲,乙丙,丁,)

e.g.:帥兄,你咩球會架?    我兵丁私的

我兵(丁)的

咁, 我係乒戌
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

係喎,我冇註冊的, 我都係乒戌的

引用:
原帖由 bartender 於 2008-8-21 00:06 發表
係喎,我冇註冊的, 我都係乒戌的
哈哈!! 你班友仔搞乜

HI

我想入啊!!我打丙組的,CALL 6XXXXXXX,THX~

凡事無有不可能,只在乎你有冇努力

I want to join.

I want to join, pls contact me. Tel: 6xxxxxxx after 12 p.m.

koken

引用:
原帖由 koken 於 2008-9-5 01:22 發表
I want to join, pls contact me. Tel: 6xxxxxxx after 12 p.m.
電話不要公開,對你沒有好處的,明天我會call你!!

多謝支持

本帖最近評分記錄
  • 輝Sir +10 值得其他版主學習! 2008-9-5 01:31

引用:
原帖由 廠長 於 2008-9-5 01:26 發表

電話不要公開,對你沒有好處的,明天我會call你!!

多謝支持
做得好:電話不要公開

回復 1# 的帖子

廠長.......^^!
我想入會.
Timothy

hi我想入球會點聯絡你?thanks

新人wang , ngankc 加入了

請問廠長依家重收唔收新會員嗎?

發新話題