發新話題

【Pizza】始創Pizza Hut 靚女waitress

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-13 09:41 發表

我都係主要介紹個套餐, 個妹妹仔都係愛黎比大家望下.
守生, 如果個妹妹仔唔方便俾人知佢做Pizza Hut, 您就做咗衰仔!

回復 21# 的帖子

你都傻既(唔好怪我咁直接), 做Pizza Hut,
第一, 又唔係D唔見得光既工作.
第二, 點解唔見光.
第三, 佢咁靚, 點會怕比人認得出.
第四, 佢好清楚知道我影佢.
第五, Pizza Hut 個個都入得黎, 點會唔比人認得出.

我反而驚佢會怕好多人會因為佢而去幫襯Pizza Hut, 點知轉頭佢就要開學!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-13 12:54 發表
你都傻既(唔好怪我咁直接), 做Pizza Hut,
第一, 又唔係D唔見得光既工作.
第二, 點解唔見光.
第三, 佢咁靚, 點會怕比人認得出.
第四, 佢好清楚知道我影佢.
第五, Pizza Hut 個個都入得黎, 點會唔比人認得出. ...
十幾歲時心態唔同喎 ; 硬係覺得佢俾你影完之後再唔俾其他客再影!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-8-13 16:33 發表

十幾歲時心態唔同喎 ; 硬係覺得佢俾你影完之後再唔俾其他客再影!
你呢句真係唔多明wor!!??

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-13 13:22 發表

你呢句真係唔多明wor!!??
可能您而家已經十幾對, 所以... ...

回復 25# 的帖子

關咩十幾對事?!

人地妹妹仔雖然好可能係暑期工, 但係都做得好專業!

我又無DBS咭
點算

引用:
原帖由 iamalan2008 於 2008-8-13 14:57 發表
我又無DBS咭
點算
喎有(當時因禮品申請), 不過唔知放咗係邊?!

回復 28# 的帖子

其實食乜都一樣, 鍾意食既就乜都抵!!

個妹妹睇落好似幾乖幾聽話

回復 32# 的帖子

你仲勁過我, 佢乖同聽話都睇得出!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-14 08:13 發表
你仲勁過我, 佢乖同聽話都睇得出!!
haha...你又知佢乖同聽話???

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-8-14 04:48 發表
太子, 好似乖同聽話係您講o架喎?!

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-8-14 08:18 發表
又係wor!! 不過你話都睇得出, 我以為咁勁識得睇穿人地咋!!!

不過佢真係唔似一般時下既細路女, 因為其他既, 大部份都串咀兼面皮厚.

呢個講野又細聲, 又溫柔, 又斯文, 又怕醜, 最緊要係, 好好禮貌!

我地問佢野, 佢話查完之後覆我地, 一般黎講, D妹妹仔邊記得丫!

但係佢好好, 問清楚晒, 然後返黎答我地. 真係好好!!

幾乎要整張表揚信佢. 但係我估佢都係鼠奇功, 唔會嚮呢行發展, 都無用囉!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-14 09:31 發表

又係wor!! 不過你話都睇得出, 我以為咁勁識得睇穿人地咋!!!

不過佢真係唔似一般時下既細路女, 因為其他既, 大部份都串咀兼面皮厚.

呢個講野又細聲, 又溫柔, 又斯文, 又怕醜, 最緊要係, 好好禮貌!

我地問 ...
haha...咁叫你老細拿拿聲請佢返黎咪得囉..hehe

大新聞,食指未動添新魂;

論斯文,殷勤侍客是斯人;

美絕塵,婉語溫柔捨絕難;

色幾人,要令防兄讚幾匀!

哈哈哈!!!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

回復 38# 的帖子

不是論美色, 而是論態度. 請不要誤會小弟為金魚佬!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-20 08:22 發表
不是論美色, 而是論態度. 請不要誤會小弟為金魚佬!
守生, 如果您飲啤酒 時養金魚呢, 叫乜佬呢?!

金魚非我輩,
論色作閑聊。
防兄請勿見怪!吹水而已....
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

回復 1# 的帖子

偷拍王,偷影細路女...
Timothy

發新話題