發新話題

【乒匯九月內部賽】: 9月4日及9月11日(星期四) 6 - 10pm 順利村體育館

引用:
原帖由 BrianDD 於 2008-9-3 01:20 發表

???????
你要同佢約番個時間練下..冇咩特定既時間book定了..

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-9-3 01:30 發表
你要同佢約番個時間練下..冇咩特定既時間book定了..
friday..........
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

回復 69# 的帖子

你星期5幾點得閒?

jim 及june因有要事而退出了....太可惜...

..好彩A組無人退出,否則打少一場就無癮啦

( 我鍾意同唔同既對手對賽 )
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

我可能來唔到,因為放學好晏=3=

9月11洗唔洗默哀1分鐘為911事件7周年

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-9-2 02:00 發表
溫馨提示: 大家記住6點開始打呀,同埋帶少少乾糧,否則戰況太激,會唔夠力架...keke
我想知打到10點定11點?

聽日打到8強先?定打哂?

我個組少左個之餘,,幾乎個個都係女仔..

好好彩..嘻嘻@"@

引用:
原帖由 牙龜 於 2008-9-4 01:37 發表

我想知打到10點定11點?

聽日打到8強先?定打哂?
我地暫定打到十點.....
但十至十一我都hold左兩張枱...

我希望可以決出八強各席位.......

引用:
原帖由 牙龜 於 2008-9-4 01:39 發表
我個組少左個之餘,,幾乎個個都係女仔..

好好彩..嘻嘻@"@
你就好la

傻強因為要練水...黎唔到了

聽晚會有幾名後補上來填補空缺...抽籤決定所在組別

引用:
原帖由 嘉靜 於 2008-9-4 09:58 發表
仲有冇位呀? 我又打
你可以幾點黎到先?????

引用:
原帖由 嘉靜 於 2008-9-4 10:22 發表
我放3點幾, 6點實黎到
我要感謝你幫我提早執雞呀...唔該晒....

引用:
原帖由 嘉靜 於 2008-9-4 10:30 發表
唔知醒返學呀今朝..........
所以先上網 就見到有波打
hoho....
得閒就多d上來la...好多人想同你打...

引用:
原帖由 嘉靜 於 2008-9-4 10:33 發表
好呀

嘉靜...你竟然...

詳細賽果:

Group A
成績
Round 1A1 vs A2nataliehfcs利志宏30
 A3 vs A4黃洛文小過童03

Round 2A1 vs A5nataliehfcsOnlineqqboy30
 A2 vs A3利志宏黃洛文31

Round 3A1 vs A4nataliehfcs小過童30
 A2 vs A5利志宏Onlineqqboy31

Round 4A3 vs A5黃洛文Onlineqqboy31
 A2 vs A4利志宏小過童13

Round 5A1 vs A3nataliehfcs黃洛文31
 A4 vs A5小過童Onlineqqboy31
Group B

Round 1B1 vs B2陳秀珠回憶從前~安30
 B3 vs B4王楚麟鄧小冰30

Round 2B1 vs B5陳秀珠   
 B2 vs B3回憶從前~安王楚麟23
Round 3B1 vs B4陳秀珠鄧小冰   
 B2 vs B5回憶從前~安13

Round 4B3 vs B5王楚麟03
 B2 vs B4回憶從前~安鄧小冰   

Round 5B1 vs B3陳秀珠王楚麟31
 B4 vs B5回憶從前~安31

Group C
Round 1C1 vs C2太陽一號hero_sam3w/o
 C3 vs C5羊咩火人03

Round 2C1 vs C5太陽一號火人   
 C2 vs C3hero_sam羊咩w/o3

Round 3C1 vs C3太陽一號羊咩30
 C2 vs C5hero_sam火人w/o3

Group D
成績
Round 1D1 vs D2狼仔日本叔叔23
 D3 vs D4小明外星毛查查3w/o

Round 2D1 vs D5狼仔BrianDD30
 D2 vs D3日本叔叔小明31

Round 3D1 vs D4狼仔外星毛查查3w/o
 D2 vs D5日本叔叔BrianDD30

Round 4D3 vs D5小明BrianDD30
 D2 vs D4日本叔叔外星毛查查3w/o

Round 5D1 vs D3狼仔小明13
 D4 vs D5外星毛查查BrianDDw/o3

Group E

Round 1E1 vs E2kwokwy叮媽小凱誼31
 E3 vs E4prince太陽之子   

Round 2E1 vs E5kwokwy月亮之神31
 E2 vs E3叮媽小凱誼prince31

Round 3E1 vs E4kwokwy太陽之子32
 E2 vs E5叮媽小凱誼月亮之神03

Round 4E3 vs E5prince月亮之神03
 E2 vs E4叮媽小凱誼太陽之子   

Round 5E1 vs E3kwokwyprince30
 E4 vs E5太陽之子月亮之神23

Group F

Round 1F1 vs F2金真林灼楠30
 F3 vs F4梁顥程雲霧3w/o

Round 2F1 vs F5金真柳嘉靜31
 F2 vs F3林灼楠梁顥程23

Round 3F1 vs F4金真雲霧3w/o
 F2 vs F5林灼楠柳嘉靜13

Round 4F3 vs F5梁顥程柳嘉靜13
 F2 vs F4林灼楠雲霧3w/o

Round 5F1 vs F3金真梁顥程32
 F4 vs F5雲霧柳嘉靜w/o3

各球友如發現以上賽果有任何錯漏,請通知本人更正,謝!

回復 92# 的帖子

多謝太陽兄安排比賽

發新話題