發新話題

【乒匯九月內部賽】: 9月4日及9月11日(星期四) 6 - 10pm 順利村體育館

引用:
原帖由 Onlineqqboy 於 2008-8-24 13:50 發表
我都想玩下.......................加埋我呀
ok

已進行抽籤。

各位可參考2nd 帖。

幾時交錢呀?
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

回復 49# 的帖子

我去過寶達個度wo~個度冇咩風好正...
附近有無體育館架?

A組唔係有6個人咩?

因為對手唔同...所以我覺得所有小組次名都有份打附加賽就最好...
可以加多兩場比個機會另外兩組既次名...

引用:
原帖由 小過童 於 2008-8-29 09:32 發表
幾時交錢呀?
當日交俾我呀....

嘩,我同陳秋彤打??渣都唔洗剩啦

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-8-29 22:25 發表
我去過寶達個度wo~個度冇咩風好正...
附近有無體育館架?
無呀...............

最近要到官塘曉光街,或去順利村
最新乒器...........................................

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-8-29 23:09 發表
當日交俾我呀....liness" />
ok......................Thanks

A 組.............個個對手我都未見過

可否簡介這組各球手的打法,等我唔洗死得貢慘

引用:
原帖由 雲霧 於 2008-8-30 03:25 發表
嘩,我同陳秋彤打??渣都唔洗剩啦
嘩~我同你打~汁都冇得剩啦...

引用:
原帖由 小過童 於 2008-8-30 09:19 發表
A 組.............個個對手我都未見過

可否簡介這組各球手的打法,等我唔洗死得貢慘
A隊就唔知...
我既打法就係:退枱敵敵仔結合碰網敵死

溫馨提示: 大家記住6點開始打呀,同埋帶少少乾糧,否則戰況太激,會唔夠力架...keke

又一號又剛叔.......玩我姐=.=
係喎!個日練唔練到混雙啊咁?

引用:
原帖由 羊咩..... 於 2008-9-2 03:05 發表
又一號又剛叔.......玩我姐=.=
係喎!個日練唔練到混雙啊咁?
個日應該唔夠時間練架la....
妳睇下妳partner 今晚得唔得閒練..

有咩車????

引用:
原帖由 jimgo 於 2008-9-2 18:28 發表
I can't go,,,because my school......
可惜

引用:
原帖由 回憶從前~~安 於 2008-9-2 11:14 發表
有咩車????
黃大仙及彩虹都有巴士上

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-9-2 07:48 發表
個日應該唔夠時間練架la....
妳睇下妳partner 今晚得唔得閒練..
???????
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

發新話題