發新話題

【酒客】Cafe De Fontaine 啤啤佢

【酒客】Cafe De Fontaine 啤啤佢

早幾日幾位老友電郵中互相挑釁, 話要出黎飲返杯, 賀一賀北京奧運咁話wor!

地點係尖沙咀麼地道南洋中心地下既 Cafe De Fontaine

今日落過雨黎, 所以幾涼爽, 坐露天座位就最好不過啦!

撞正奧運開幕禮都咁多人幫襯, 呢個位置, 真係飲野一流!!

先黎一杯大力先!! Promote姐姐話呢隻係原裝菲律賓黎既生啤......

叫左個魷魚鬚送酒先! 正正正........         

仲有炸雲吞. 都幾好食wor!!!!                        

係時候轉一轉款先! 黎個青島生啤................................

PIZZA 同薯條, 都咪話, 整到好香wor!!!!

無啦啦走個小姐埋黎, 叫我地試下個shooter...........!!

每位大約消費幾多錢?

回復 2# 的帖子

消費黎計, 可以好貴, 可以好平!!

以happy hour時段, 一舊水左右!!

D嘢食好熱氣, 容易爆各種內外瘡!

lunch都未食,引死人咩...........................

回復 4# 的帖子

啤啤可解毒!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-8-12 14:24 發表
lunch都未食,引死人咩...........................
唔好同女友去!! 因為果度好多女仔睇嫁!!! wkakakaaaa!!

我咁樣講, 即係幫你話比佢知!!

呢間o野ok呀,我有時放6點會同d師兄弟去飲,幾好架,唔算太貴。

回復 8# 的帖子

五十零蚊兩個round. 大杯啤啤, 加埋一都係卅蚊一杯, 算係抵. 仲要環境正!

搞到我都想去隊下

回復 10# 的帖子

搵日約埋 hkttf 飲得既人, 去試下呢....

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-13 12:59 發表
好提議!

回復 12# 的帖子

但係呢度要慢慢飲, 嘆下, 睇下靚女.....

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-13 13:22 發表
但係呢度要慢慢飲, 嘆下, 睇下靚女.....
您咁向好果方面諗, 唔怪得飲生力!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-8-13 16:59 發表

您咁向好果方面諗, 唔怪得飲生力!liness" />
嚮 De fontaine 望出去就係噴水池, 行黎行去都係尖沙咀OL, 或者有質素佳麗.

都唔使點諗啦. 一定好景!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-13 16:29 發表
唔飲得可唔可以參加
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-8-13 13:47 發表

唔飲得可唔可以參加
好多人去飲酒都係養金魚, 所以梗得喇!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-13 13:43 發表

嚮 De fontaine 望出去就係噴水池, 行黎行去都係尖沙咀OL, 或者有質素佳麗.

都唔使點諗啦. 一定好景!
如果保持大風, 更好風景!

回復 16# 的帖子

坐露天座位, 就係要relax一下, 咁你飲乜其實無乜所為. 不過啤啤開心d之嘛!

發新話題