22 12
發新話題

拉波聲

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

拉波聲

拉波聲,惑嘆長膠很難明,
奈何到台一飄不見影,
令愿一招掛空高吊擰
離場教導點聲心願聽。
閘波聲,倍感對手無情,
長短陰濕低拱悲慟聲,
難頂飛角奶網經常事,
手長短我湧前身又慶

誰憐我苦望個波泡影,
千般仇向教練悲怨命,
仇城困自孤單場冷清,
長膠難打再見也淚凝凝,
長膠難打再見也淚凝凝。

http://www.youtube.com/watch?v=fwsuhPtRF0Q
本帖最近評分記錄

乒乓球就是這樣,長膠對手都真難對付
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

唉…感同身受,明天又係比

奪命追魂長膠Paul魚肉嘅日子,

希望一局有5分啦!

每天進步多一點

凄美
<-->
.

心力交瘁
Andy Poon Tak Shing

email: [email protected]
有波打叫埋我喔 ^_^"

email: [email protected]
有波打叫埋我喔 ^_^"

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 22/11/2014 20:18 發表
唉…感同身受,明天又係比

奪命追魂長膠Paul魚肉嘅日子,

希望一局有5分啦!
唉!星期日又比弧兄你沖爆...
遇著暴力對手,打長膠真是越來越難挨...
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

長膠

~超級榮譽~

引用:
帖由 閃人 於 25/11/2014 14:34 發表
長膠
閃人兄,好耐冇見!幾時有時間指教下小弟?

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2014-11-25 07:56 PM 發表

閃人兄,好耐冇見!幾時有時間指教下小弟?
明天晚上7.30分-10.30分理工乒乓球窒,大家研究長膠

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 25/11/2014 20:54 發表

明天晚上7.30分-10.30分理工乒乓球窒,大家研究長膠
閃人兄,好的明晚見,多謝賜教!

Thanks for sharing!
主拍 Taksim   正手 05FX   反手 省狂

副拍 Ma Lin Carbon   正手 M1   反手 M2

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2014-11-25 14:15 發表

唉!星期日又比弧兄你沖爆...
遇著暴力對手,打長膠真是越來越難挨...
Paul兄,我次次輸比你,今次你就住我,比我贏翻一set半 set唧!

今晚比Paul兄削瓜

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 27/11/2014 00:08 發表
今晚比Paul兄削瓜
昨晚跟閃人兄學到好多野,希望下次再有機會交流切磋長膠技術....

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 26/11/2014 21:47 發表

Paul兄,我次次輸比你,今次你就住我,比我贏翻一set半 set唧!
講真的我已出盡全力, 一樣比你沖爆, 弧兄真係好勁...

22 12
發新話題