發新話題

向jlamlam致歉!!

向jlamlam致歉!!

昨晚我打得唔好, 加上詹詹打到出神入化(滴碰), 實在難作反彈.

當然, 小弟成名作(碰網滴死)未能發揮作用, 所以打落有心無力.

有幾分打落好似玩玩下(詹詹都有嫁!). 希望唔會令詹詹覺得我唔尊重.

藉此向詹詹再一次致歉.

不過我短時間都不敢向詹詹再挑戰, 因為詹詹太強...........

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-8-6 10:03 發表
守生...昨天有無大抄大c
昨晚比人大炒就真

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-8-6 15:40 發表
his new name is "流灘王"
打落去你自己心照啦! 你仲渣啦! 我就博晒命啦!

下次去80了都係搵瑋仔打好D!!

回復 14# 的帖子

我呢期趙好多勁人wor!!! 不過就係比詹詹攪死我....

下次一係同詹詹打半打喜力, 可能好少少!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-8-7 09:33 發表

你一定要就住我來打
我同你打死得特別痛快. 即係一個比喻:

比你打死就好似 acute heard disease, 發病快, 死得快, 無痛苦.

比詹詹打死實在等如 carcinoma, 慢慢比佢折磨, 痛苦含恨而終.

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-8-7 12:19 發表

but i do not bet
我打錯字添, 唔好意思....

下次一係同詹詹半打喜力, 可能好少少!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-8-7 13:45 發表
各位我要告別一排,因為手腕入面多左D野,壓住左神經,
所以令我"生不如死"
咩料咁大鑊?!?!?!!!

回復 29# 的帖子

成日周圍黏......唔知咩病毒wor!! 好似朗尼仔, 有中左招咁!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-8-7 15:25 發表
所以大家唔好玩咁多高難度動作
好似你鍾意用手黎玩既高難度動作, 呢度可能得你一個o者!!!

樓上兩位好可能係互黏!!!!!

回復 47# 的帖子

你就

SURE WIN!!!

回復 49# 的帖子

可能死得仲快, 我發覺呢期個個對手接我板反手都亂fing!!!

唔係滴死就碰網!!! 好慘!!

回復 65# 的帖子

你係蕉王!!!!!!

發新話題