發新話題

向jlamlam致歉!!

七月啦!唔好亂講啦!
叫瑋仔送哂啲膠同板比我地咪算囉!
引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-8-7 17:06 發表
瑋你....是否需要幫你開個追c 會

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 7-8-2008 05:06 PM 發表
瑋你....是否需要幫你開個追c 會
你今晚打唔到入8強,我真係幫你開追屎會啦

回復 41# 的帖子

送比你都無用啦,聽日你都...........

你小心啲講喎!
引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-8-7 17:24 發表
送比你都無用啦,聽日你都...........

回復 44# 的帖子

你又知我講咩

回復 45# 的帖子

你估你有乜好嘢講呀!?!

首場對 油尖旺 殿軍 ka lun
過左便到 某組冠軍...永宝....

如果瑋大人來打應該可以,....我點掂....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 47# 的帖子

你就

SURE WIN!!!

如果你傳授反手開波神功比我, 我應可以多兩分
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 49# 的帖子

可能死得仲快, 我發覺呢期個個對手接我板反手都亂fing!!!

唔係滴死就碰網!!! 好慘!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-8 10:13 發表
可能死得仲快, 我發覺呢期個個對手接我板反手都亂fing!!!

唔係滴死就碰網!!! 好慘!!
哈~~我噚晚終於有機會同近期KO香蕉王打一場.  見識到佢香蕉球絕技...真的會轉彎的...
佢未出全力, 要下次再打過先得.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-8-8 11:21 發表 哈~~我噚晚終於有機會同近期KO香蕉王打一場.  見識到佢香蕉球絕技...真的會轉彎的... 佢未出全力, 要下次再打過先得.
乒乓人兄你擒晚o禁遲先來,下次早D來玩!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-8-8 11:33 發表
乒乓人兄你擒晚o禁遲先來,下次早D來玩!
嘻..已經盡快喇..
今次我只有睇你打, 下次book定你呀.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-8-8 11:35 發表 嘻..已經盡快喇..今次我只有睇你打, 下次book定你呀.
好!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-8-8 11:38 發表
好!liness" />
根據賽績, 我要受讓3分...

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-8-8 11:42 發表 根據賽績, 我要受讓3分...
根據賽績, 你要讓3分

引用:
原帖由 off+ 於 2008-8-8 11:47 發表
根據賽績, 你要讓3分liness" />
我心裡面就已經怯左你3分啦...仲要我讓???!!!
我唔想俾係塊 anti橫打打死呀

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-8-8 12:15 發表 我心裡面就已經怯左你3分啦...仲要我讓???!!!我唔想俾係塊 anti橫打打死呀
哈哈!你認人啦!我吾係anti橫打果位師兄,我係擒晚你話塊板好彈果個

引用:
原帖由 off+ 於 2008-8-8 12:32 發表
哈哈!你認人啦!我吾係anti橫打果位師兄,我係擒晚你話塊板好彈果個
噢.....sorr...sorr,,.,

咁就肯定要受讓最少3分喇.  嘻..
我一向都係以 "穩守-推擋-突擊"為主.  所以無乜威脅的..

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-8-8 12:38 發表 噢.....sorr...sorr,,.,咁就肯定要受讓最少3分喇.  嘻..我一向都係以 "穩守-推擋-突擊"為主.  所以無乜威脅的..
自後比賽之後都吾知點解正反手都打失晒......................

發新話題