66 1234
發新話題

向jlamlam致歉!!

向jlamlam致歉!!

昨晚我打得唔好, 加上詹詹打到出神入化(滴碰), 實在難作反彈.

當然, 小弟成名作(碰網滴死)未能發揮作用, 所以打落有心無力.

有幾分打落好似玩玩下(詹詹都有嫁!). 希望唔會令詹詹覺得我唔尊重.

藉此向詹詹再一次致歉.

不過我短時間都不敢向詹詹再挑戰, 因為詹詹太強...........

守生...昨天有無大抄大c
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-8-6 10:03 發表
守生...昨天有無大抄大c
昨晚比人大炒就真

his new name is "流灘王"

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-8-6 15:40 發表
his new name is "流灘王"
打落去你自己心照啦! 你仲渣啦! 我就博晒命啦!

我做証,琴晚防兄完全唔夠lamlam打,lamlam想打邊度就打邊度,
打到防兄無能還手
lamlam呢排太強啦,上星期lamlam先ko左,
回歸盃前4名其中一個

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-8-6 17:03 發表
我做証,琴晚防兄完全唔夠lamlam打,lamlam想打邊度就打邊度,
打到防兄無能還手
lamlam呢排太強啦,上星期lamlam先ko左,
回歸盃前4名其中一個
jlamlam 太強喇....
加上佢巨大的身型, 突然諗到個新名堂 : "百0了 打手" 非佢莫屬..
邊個想踩場, 踢館的話, jlamlam一定KO佢地...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 6-8-2008 05:22 PM 發表

jlamlam 太強喇....
加上佢巨大的身型, 突然諗到個新名堂 : "百0了 打手" 非佢莫屬..
邊個想踩場, 踢館的話, jlamlam一定KO佢地...
無錯

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-8-6 17:24 發表

無錯
不過, 幾強都應該仲有弱點的..係咩呢...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

佢已經有新名堂 la..... 就係 "香蕉王" , 全名係"兩邊香蕉弧圈球王"
明白什麼都總有限期

下次去80了都係搵瑋仔打好D!!

守生近嚟掛住周圍食, 疏於打波!

引用:
原帖由 44_66 於 7-8-2008 09:04 AM 發表

哈哈哈 .... 瑋大人都好強架 .... 不過許錫住汝咋
46兄,你又打算申請幾時上來子教,小弟

引用:
原帖由 防守王 於 6-8-2008 06:09 PM 發表

下次去80了都係搵瑋仔打好D!!
你一定要就住我來打

回復 14# 的帖子

我呢期趙好多勁人wor!!! 不過就係比詹詹攪死我....

下次一係同詹詹打半打喜力, 可能好少少!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-8-7 09:33 發表

你一定要就住我來打
我同你打死得特別痛快. 即係一個比喻:

比你打死就好似 acute heard disease, 發病快, 死得快, 無痛苦.

比詹詹打死實在等如 carcinoma, 慢慢比佢折磨, 痛苦含恨而終.

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-7 12:00 發表
我呢期趙好多勁人wor!!! 不過就係比詹詹攪死我....

下次一係同詹詹打半打喜力, 可能好少少!
but i do not bet

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-8-7 09:32 發表

46兄,你又打算申請幾時上來子教,小弟
i would also like to play with HK Final 8 Player

66 1234
發新話題