26 12
發新話題

男子丁組 又咁快滿左!!!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

男子丁組 又咁快滿左!!!

2015 全港公開乒乓球單項錦標賽
男子丁組 網上報名又咁快滿左
報唔到

Break record every time
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

唔使一個鍾

下次突破半個鐘

好彩趕得切
乒乓,象棋都是我至愛

引用:
原帖由 Suki 於 2014-10-24 11:01 發表
今朝1043男丁已爆額!!!

咁樣搞法今日郵寄也不確保有位!!!

太嚇人!!!!!!!!!!!!!
利害!!!

已經網上報名…………………………………………
mayy

我本來都報到~ 不過我禁佢個驗證碼, 禁左1x 次都冇
send email 比我
我出去再入番去已經話full 左
乒總個 server 真係廢廢地 !
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

慘烈過搶iphone

引用:
原帖由 vr1717 於 2014-10-24 12:28 發表
比錢畫面係咁error之後就full

我一樣,收唔到驗証碼,再登入就full左
引用:
原帖由 vr1717 於 2014-10-24 12:28 發表

好心兵種開多一千個位比人打丁兵組。
供不應求。

引用:
原帖由 tsomlay 於 2014-10-24 15:01 發表
好心兵種開多一千個位比人打丁兵組。
供不應求。
公道講句,裁判數量同場地未必應付到依個負荷

回復 10# 的帖子

係 "秒殺" ,  同爭買"小米"一樣.

引用:
原帖由 mym 於 2014-10-24 14:37 發表
我一樣,收唔到驗証碼,再登入就full左
轉用gmail立即收到,yahoo要等成個鐘至收到
請留意! 跟貼出錯價當廢貼

混雙同男雙既網上名額都係下午full埋

同搶黃子華啲飛一樣咁難

引用:
原帖由 rlai 於 2014-10-24 15:51 發表
係 "秒殺" ,  同爭買"小米"一樣.
遲D可以諗諗炒丁組同雙打位WOR......甘就肥仔啦,呵呵

引用:
原帖由 HK-KC 於 2014-10-24 21:21 發表

遲D可以諗諗炒丁組同雙打位WOR......甘就肥仔啦,呵呵
如果比賽名額可以轉讓的確係一門唔錯ge生意

明知會同人爭崩頭,索性唔注冊,做“忍者”!

26 12
發新話題