37 12
發新話題

邊個球手你認為最冷靜? 邊個最大脾氣?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
張球后的簽名應該很難得
<-->
.

老瓦

引用:
原帖由 alexsiu1234 於 2014-10-17 09:50 發表
住左係香港@@喂真係唔知喎
好似是和某富商結婚……

引用:
原帖由 mansun2011 於 2014-10-17 09:18 發表

她好像現在居住在香港,不過很少露面
有幸係灣仔見過一次
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

馬龍和水谷呀
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

引用:
原帖由 kangaroo626 於 2014-10-17 12:51 發表

有幸係灣仔見過一次
有冇搵佢簽名呀?

冇人話王皓既

冇人話张继科既

引用:
原帖由 kangaroo626 於 2014-10-16 21:44 發表

馬林成日沉唔住氣,好易俾情緒影響
最冷靜我覺得係timo ball
有次在港比賽波爾輸咗一球後拍枱吃咗張黃牌!
記得係得果一次!
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

引用:
原帖由 青見人 於 2014-10-18 01:44 發表

有次在港比賽波爾輸咗一球後拍枱吃咗張黃牌!

記得係得果一次!
仲有一次世界賽係馬林對李靜,馬林輸左一球唔知鬧佢定球證,就食左面黃牌

最冷靜球手:孔令輝

其實吉田海偉都好好脾氣,之前想買佢塊板,有去youtube睇下佢究竟係咩人。

email: [email protected]
有波打叫埋我喔 ^_^"

引用:
原帖由 mansun2011 於 2014-10-17 15:15 發表

有冇搵佢簽名呀?
起初唔覺架,係覺得個女人好熟口面
之後先認得
好平民feel
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

張繼科:)))))))))))))

冷靜球員是誰?

要數張怡寧啦,佢落後時沈著應戰.

引用:
原帖由 kangaroo626 於 2014-10-21 19:20 發表

起初唔覺架,係覺得個女人好熟口面
之後先認得
好平民feel
咁就有d可惜!佢真係實至名歸乒后

37 12
發新話題