發新話題

會考生.....你們考成點 ar ?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

會考生.....你們考成點 ar ?

考得好上到中六, 我們弓起你,
考得不好的, 也不要氣餒. 因為會考只不會是人生其中一個小小的考驗, 並不能代表你失敗. 只要能從失敗中學習, 好快又可以爬番起身
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

其它超齡球友都可以分享下勉勵下一d 後輩
香港乒乓網

衰貓!! 嘉敏考22分,快D請佢食飯,

無問題, 應該的......
香港乒乓網

廠長你當年多少分 ar ??   洗不洗請你食番 rice
香港乒乓網

總之有鬥心就有出路!!!

不要埋怨為何考得差, 只要繼續向前看!!! 跟打波一樣, 輸掉比賽就知道自己輸在那裏. 下一次再打時, 必定要改過漏習. 若果直板不適合就轉橫板, 若果反貼不適合就轉邪, 正, 粒!!!

若果轉徠轉去都打得不好, 知道自己不是乒乓球材料, 就去轉運動啦! 有網球, 羽毛球, 壁球, 排球, 籃球, 足球...........世上有多種選擇, 只要有鬥心, 一定可成才!!!

考評局所提供之08會考資料:
http://www.hkeaa.edu.hk/doc/press_HKCEE_20080803.pdf

高仔都好似係今年會考生.....唔知考成點呢?

頌少都是
香港乒乓網

估計頌少應該不俗, 但未報到!

希望在明天嘛

打波先黎落雨... 唔通連個天都唔鍾意我呀?
我地聽日再打過... 聽日一定會好.既

你點知會好天架?
唔知架, 希望在明天嘛

引用:
原帖由 mahon 於 2008-8-4 21:23 發表
我考到27分
咁勁?
頌少唔知幾時先捨得報到呢?

引用:
原帖由 nganhot2 於 2008-8-4 19:35 發表

咁勁?
頌少唔知幾時先捨得報到呢?
可能當佢見到多過人地時先來報分!

我間學校收16分- -

引用:
原帖由 細細粒~ 於 2008-8-5 13:01 發表
我間學校收16分- -
乜您仍然係全職學生?!

[quote]原帖由 hotin133 於 2008-8-5 12:29 發表
幾多分先入到中6? ? [/quote最低要14分(英文合格)睇下間學校的......通常理科會收高分d

引用:
原帖由 asdf 於 2008-8-7 22:13 發表
我考到29分
咁強,教下我讀書

引用:
原帖由 asdf 於 2008-8-7 22:13 發表
我考到29分
五優生,勁呀!

發新話題