發新話題

【港島區月賽】: 11月20日 (星期二) 8:00-10:00pm 灣仔駱克道(完)

可做後備嗎:'(
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 沽爺仔 於 20-11-2007 17:29 發表
忍藏實力:lol
AGREE !!
肯定諗住留番HKTTF先露相....:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 21-11-2007 02:18 發表

我一向都屎波0架啦:L
輝SIR 你有絕蕉嘛-------------奪命爆推

引用:
原帖由 hkttf 於 21-11-2007 09:07 發表
亞偉昨天好利害  同小海豚力戰五場險勝

同sick貓打﹐兩局在暫落后的情況下追上  0:7 and 2:8  , 最后都 win

而他與羅殺打﹐先在小組 win.  但決賽再對羅殺.  羅殺使出絕招﹐大海無量 .....亞偉雖有金剛罩護身 ...
犀利, 睇穿我決賽使出絕招﹐大海無量, :lol
大海--先搵小海豚力戰五場, 用盡亞偉啲體力
無量--打901戰術, 打無質量O既波, 等亞偉打失,
結果, 戰術有效:victory:

引用:
原帖由 old-cake 於 21-11-2007 11:01 發表
congratulation 極道羅殺,
Wonderful, Tsuen wan team has got two winner in two consecutive 港島區排名賽.
HILL 幸 HILL 幸...;P
CONGRATULATION TO TSUEN WAN TEAM :lol :lol :victory: :victory: :handshake :handshake

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 21-11-2007 11:40 發表
極道羅殺 CONGRATULATION , 大海無量 果然勁wor :lol
嘻嘻 :lol
呢招只係黑級初段o既絕招

引用:
原帖由 輝Sir 於 22-11-2007 17:50 發表

呢招我其實用來推車多:L
難道你就係傳說中o既老看

引用:
原帖由 Topgun 於 26-11-2007 00:28 發表

我覺得果晚有人渣留灘:(  ,讓賽:o ,等我地開心一晚:lol 。

多謝貓哥放水。;P 種子跌落第八:) ,我唔信。:loveliness:
YUP
佢都唔用必殺技----Bad Hand

發新話題
最近訪問的版塊