發新話題

【港島區月賽】: 11月20日 (星期二) 8:00-10:00pm 灣仔駱克道(完)

報住名先.........要 mark 假出席:lol
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-10-20 00:06 發表

:lol 兄弟,跟住你搵食,但切勿同組。;P
得八個人打應該會打循環;P

引用:
原帖由 tko 於 2007-10-22 19:34 發表

:lol :lol :lol
大人不記小人過
;P ;P

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2007-10-18 14:10 發表
11月20日 (星期二) 8-10pm 香港島區內部排名賽(11月份FULL)
預計每1-2個月在灣仔以小組形式打,分兩組(5人一組)以3盤2勝制循環賽,兩隊小組的前兩名爭4強,兩隊后兩名就爭5-8名,之后會以5盤3勝制進行掏汰(如夠人數,日子定十一月20 或 27 號 星期二晚8-11)暫名額10人,以此形式進行.每人可打5場賽事,預大約兩個鐘完成.

費用:波檯錢每位15元,一張檯兩個鐘,另一張檯3個鐘(book 兩張檯),多出來d錢用來買三星波(因小弟d乒乓波有9成已被大隻X打爆哂)

歡迎各區人仕參加,有興趣,在此報名,

報名人仕請pm我留手提以確定出席
1.種籽 沽爺仔 (已確定)
2. Gary_cheung (已確定)
3. 滴滴仔 (已確定)
4. Mao (Back Hand Mao)
5.輝sir (已確定)
6.狂打 (已確定)
7.topgun (已確定)
8. bond (已確定)
9.種籽 old-cake (已確定)
10.本月大熱門little-dolphin(巳確定)

后備名單: Goku,3070,極道羅殺
請各位早5分鐘在壁球室門口出席,除了2位種籽球手,其餘參賽者在當晚抽攕,另請自備$15散子波錢

有確實打波地點未??

引用:
原帖由 版主殺手 於 2007-11-18 14:25 發表
嘩!又有世紀比賽、小弟都想來看看!:lol
看一下無妨...........千萬不要大開殺界呀;P

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-18 19:14 發表
我都想去看看
你唔來就要扣30分(又放飛機);P

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-18 21:35 發表
我都無報名....:lol
一時睇錯添:P

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-11-21 01:50 發表
cool. .........mao 仔好水 ar !!! :lol
來來去去用得個一膠(邪)一板(backhand):lol

引用:
原帖由 榮譽會員 於 2007-11-21 02:13 發表

成日以為輝sir好勁;P

原來墊你底;P
我一向都屎波0架啦:L

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-11-21 02:19 發表
最屎波都是貓仔
我同佢重差好遠;P

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-21 10:55 發表

輝SIR 你有絕蕉嘛-------------奪命爆推
呢招我其實用來推車多:L

引用:
原帖由 bond 於 2007-11-22 18:39 發表

Mao 的出現, 令傳說中的單面直板兩面攻重現眼前, 甚有當年河野滿及金浣的影子, 對方攻到Mao 的反手,竟然可以駛出反手counter driver,令我目定口呆
乒壇百曉生;P

引用:
原帖由 Mao 於 2007-11-22 18:57 發表

第8,Mao
唔該看下 E 個腸粉個排名﹐10個人打排第八.  Sick Mao 即是 Sick Mao....水乒一名 !!
言下之意唔 Sick(病)就唔止第八啦......下話;P

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-22 19:15 發表
其實 Sick Mao  D 波本人得罪講句, 真是好屎.  不過他果日同我講, 個個都輸, 唯一 win 左 某版主.   佢開心左成晚 :lol
指桑罵槐:'(

發新話題
最近訪問的版塊