發新話題

【丙組】排隊 till 小王子 (但要讓九分)

哇!你地一個二個搶錢嗎?小弟無咩錢炸。

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-8-3 22:52 發表
我第一個報名, 今天好榮幸可以在8強首強為小王子坐枱
今日要多謝你做我外場呀!

平打都未必win啦,重要讓9分,不如你講想飲咩好過啦。

a華果場我都有睇,真係打得好,佢對手係好難打的。

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-8-3 23:07 發表
學生哥....你 win 左我真是好開心, 因為......你好波又好品, 仲要是我們論壇學界杯亞軍.....雖然win 得好難, 但總算 win 左...其實 a 華都好好波, 要win 他也真是不容易. 努力吧. 不過你下次可能已經是甲組, 無机會在 ...
邊有咁易上甲組呀!

引用:
原帖由 bond 於 2008-8-3 23:12 發表

我都咁話! 最好可以教埋我打, 有點想轉用橫板
點解想轉撗板,直板唔好打咩?

恭喜恭喜!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-3 23:23 發表
小王子 不材又想排隊 till 機 ..... 係味 讓 9 分架
當然唔得啦,平打就得。

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-3 23:46 發表

平打隨時比汝炒旦架喎 屍亨 .....
上次先同你打到決勝局,又點會抄蛋呢?

引用:
原帖由 bond 於 2008-8-3 23:41 發表

我初接解觸乒乓球時, 用直板用了很長時間, 之後02年就轉橫板,用了三,四年, 總是不能協調, 特別處理接發球(尤其是側上旋) 總是搞不好, 所以一年前就用直板, 起碼在接發球上, 有塊長膠護住. 最近試下玩番橫板, 正手 ...
小弟當然係高手啦,但淨係指隻手囉。eric果d先係撗板高手。

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-4 00:14 發表

打波 真係高 d 有箸數 大力小王子 liness" />
係温柔小王子。

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-8-4 00:18 發表
其實眼看甲早前數名都有一個共同突點....
高大, 手長, 腳長...所以下年看甲組決賽, 可能是小王子 vs 小仲熙
哈哈,人地高大, 手長, 腳長加上有技術,才係甲組決賽,小弟高大, 手長, 腳長加技不如人,升唔升到甲組都成問題。

引用:
原帖由 雲霧 於 2008-8-4 00:50 發表

可能係冇幾耐之後就會上演一場甲組高佬大戰,小王子vs鄭楚峰。
邊有咁多可能發生呀。

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-8-4 00:18 發表
其實眼看甲早前數名都有一個共同突點....
高大, 手長, 腳長...所以下年看甲組決賽, 可能是小王子 vs 小仲熙
不用下年,今年青少年賽爭出線就係輸比佢。

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-4 00:09 發表

如果小王子 咬得緊 .... 讓久分都隨時要輸呀
當然無可能啦,你重要係戊組8強,同你平打就得。
但要小弟開晒波。

引用:
原帖由 乒之仁 於 2008-8-3 23:00 發表

唔洗你請食飯
你肯同我打多幾場波, 我已經好開心la
你講錯啦,係你肯同小弟打多d波,小弟開心才對。話晒你都係代表香港打比賽波。

發新話題