發新話題

【丙組】排隊 till 小王子 (但要讓九分)

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-4 09:23 發表

mankit 兄 , 旦白講 , 汝有此 可愛 精乖 又聽話之女兒 , 是汝有福份多 d 喎 ...嘰嘰嘰
嘻,講得多我會驕傲.....

引用:
原帖由 mankit 於 2008-8-4 09:30 發表

嘻,講得多我會驕傲.....
值得你驕傲的,因為wingwing真係一個很好的囡囡,亦令我們很羡慕

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-4 05:57 發表
a華已超越另一南區球王金毛. 當年金毛都只係丁二, 現在華哥係丙二!! 仲勁!!!
佢未超越您!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-8-4 10:35 發表

佢未超越您!
我乜都無, 佢話晒都係全港亞軍!!! 勁!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-8-3 23:02 發表
我改了 post 做 till 机....
唔知那些街場乒乓人是否仲想 till 小王子

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=6952&page=1&extra=page%3D1
關我咩事...條link死左喎...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-4 07:06 發表

我乜都無, 佢話晒都係全港亞軍!!! 勁!!!
守生, 佢係全港亞軍, 汝遲d都有機係全港冠軍o架!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-8-4 11:34 發表

守生, 佢係全港亞軍, 汝遲d都有機係全港冠軍o架!
吹水冠軍而家都係, 唔使遲D添啦!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-4 08:10 發表

吹水冠軍而家都係, 唔使遲D添啦!!
汝係冠軍防守王!

我又排

恭喜又羡慕

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-8-4 14:06 發表
Wing / Hang 勁,Wing / Hang 醒,Wing / Hang 無得頂

祝呢對孖寶,棋開得勝成功 ~ 飲杯 liness" />

好開心,您地取得很好既成績 liness" />
多謝,她們會繼續努力嘅.
希望有一天佢地會在決賽相遇

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-8-4 00:18 發表
其實眼看甲早前數名都有一個共同突點....
高大, 手長, 腳長...所以下年看甲組決賽, 可能是小王子 vs 小仲熙
Mao 都符合這些條件:高大,手長,腳長

引用:
原帖由 雲霧 於 2008-8-4 00:50 發表

可能係冇幾耐之後就會上演一場甲組高佬大戰,小王子vs鄭楚峰。
邊有咁多可能發生呀。

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-8-4 00:18 發表
其實眼看甲早前數名都有一個共同突點....
高大, 手長, 腳長...所以下年看甲組決賽, 可能是小王子 vs 小仲熙
不用下年,今年青少年賽爭出線就係輸比佢。

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-4 00:09 發表

如果小王子 咬得緊 .... 讓久分都隨時要輸呀
當然無可能啦,你重要係戊組8強,同你平打就得。
但要小弟開晒波。

引用:
原帖由 乒之仁 於 2008-8-3 23:00 發表

唔洗你請食飯
你肯同我打多幾場波, 我已經好開心la
你講錯啦,係你肯同小弟打多d波,小弟開心才對。話晒你都係代表香港打比賽波。

等 小以信以 wing wing 為目標先
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-8-5 07:20 發表
等 小以信以 wing wing 為目標先
噢, 有目標, 佢自會再進步!

我知,
我識wingwing架
真係......
心理質素好,而且比賽機會都多
^
致勝原因!

發新話題