發新話題

【丙組】排隊 till 小王子 (但要讓九分)

A Chin, Congratulations for winning the championship^^

We are happy to see that you performed well in the finals but with little tense!!!

Keep going to be better!^^

讓九分咁筍,我又排

引用:
原帖由 bond 於 2008-8-3 23:41 發表

我初接解觸乒乓球時, 用直板用了很長時間, 之後02年就轉橫板,用了三,四年, 總是不能協調, 特別處理接發球(尤其是側上旋) 總是搞不好, 所以一年前就用直板, 起碼在接發球上, 有塊長膠護住. 最近試下玩番橫板, 正手 ...
小弟當然係高手啦,但淨係指隻手囉。eric果d先係撗板高手。

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-4 00:14 發表

打波 真係高 d 有箸數 大力小王子 liness" />
係温柔小王子。

我老佛爺話過 wing wing 的daddy 付出了很多.....(這句說話是個多月學界杯時講的)
因為有個好 daddy....wing wing 簡真是我們論壇之光, 等我地 濤下光先
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

其實眼看甲早前數名都有一個共同突點....
高大, 手長, 腳長...所以下年看甲組決賽, 可能是小王子 vs 小仲熙
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-8-4 00:18 發表
其實眼看甲早前數名都有一個共同突點....
高大, 手長, 腳長...所以下年看甲組決賽, 可能是小王子 vs 小仲熙
哈哈,人地高大, 手長, 腳長加上有技術,才係甲組決賽,小弟高大, 手長, 腳長加技不如人,升唔升到甲組都成問題。

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-8-4 00:20 發表

哈哈,人地高大, 手長, 腳長加上有技術,才係甲組決賽,小弟高大, 手長, 腳長加技不如人,升唔升到甲組都成問題。
可能係冇幾耐之後就會上演一場甲組高佬大戰,小王子vs鄭楚峰。

恭喜阿華

引用:
原帖由 mankit 於 2008-8-3 23:27 發表
多謝貓兄及各廠友.
wingwing是次比賽,的確完全超出我想像.
要多謝的人太多,她給自已送上最佳的生日禮物(31/7)
hang hang亦併得第五名哩.liness" />
恭喜 Wing Wing & Hang Hang 取得好成績。

弓起曬

[quote]原帖由 nganhot2 於 2008-8-4 00:02 發表
Wing Wing 心理質素真係唔錯,我第三局垂死掙扎o既時候,曾經lead佢8:4,但係最後都畀佢追到兼反勝。
不過人地個爸爸�媽媽,可唔可叫佢下次要draw都唔好對住個對手,我覺得唔係咁禮貌 [/quote十分多謝妳的意見,我們會留意的,如有冒犯之處,敬請原諒.

引用:
原帖由 廠長 於 2008-8-4 00:04 發表
恭喜wing wing取得冠軍,當我收到呢個消息,我的心感動不已,因為我知她下了很的苦工先有今次的成果,而我本人今日未能在場支持她,我感到十分遺憾,特此說聲對不起!!liness" />
怎樣也好,我一直都會係wing wing的支持者 ...
不用說對不起,我唔好意思就真...
wingwing能得到咁多朋友支持,真是她福份.

公喜公喜

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-8-4 00:17 發表
我老佛爺話過 wing wing 的daddy 付出了很多.....(這句說話是個多月學界杯時講的)
因為有個好 daddy....wing wing 簡真是我們論壇之光, 等我地 濤下光先
多謝誇獎
回想起來,自已的確投放很多時間及資源,我也不敢用計數機計.
由wingwing手執球拍認識乒乓開始,我知道小妮子有一定的天份,加上她的鬥志,可能會有些少成績也說不定;
我不需要wingwing拿很多獎項,只要她在比賽/練習,認真專注,就於願已足矣
的確為此,付出很多,但作為父親及乒乓愛好者,是無價的.

引用:
原帖由 mankit 於 2008-8-4 05:46 發表

多謝誇獎
回想起來,自已的確投放很多時間及資源,我也不敢用計數機計.
由wingwing手執球拍認識乒乓開始,我知道小妮子有一定的天份,加上她的鬥志,可能會有些少成績也說不定;
我不需要wingwing拿很多獎項,只要她在 ...
人地老竇, 您o既付出有回報喇!

a華已超越另一南區球王金毛. 當年金毛都只係丁二, 現在華哥係丙二!! 仲勁!!!

發新話題