發新話題

【丙組】排隊 till 小王子 (但要讓九分)

引用:
原帖由 乒之仁 於 2008-8-3 23:00 發表

唔洗你請食飯
你肯同我打多幾場波, 我已經好開心la
你講錯啦,係你肯同小弟打多d波,小弟開心才對。話晒你都係代表香港打比賽波。
我都咁話! 最好可以教埋我打, 有點想轉用橫板

恭喜!!!!!

引用:
原帖由 bond 於 2008-8-3 23:12 發表

我都咁話! 最好可以教埋我打, 有點想轉用橫板
點解想轉撗板,直板唔好打咩?

佢打得不錯呢...
前途無限

恭喜恭喜!

讓九分我又打..keke

多謝貓兄及各廠友.
wingwing是次比賽,的確完全超出我想像.
要多謝的人太多,她給自已送上最佳的生日禮物(31/7)
hang hang亦併得第五名哩.

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-8-3 23:18 發表

點解想轉撗板,直板唔好打咩?
我初接解觸乒乓球時, 用直板用了很長時間, 之後02年就轉橫板,用了三,四年, 總是不能協調, 特別處理接發球(尤其是側上旋) 總是搞不好, 所以一年前就用直板, 起碼在接發球上, 有塊長膠護住. 最近試下玩番橫板, 正手弧圈還未退化但反手技術就退了很多, 橫板起碼多些高手(包括小王子) 可以摸仿

a華 play so well last year too......
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

Congratulation......Wing Wing & Hang Hang.....!! Add oil!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-3 23:23 發表
小王子 不材又想排隊 till 機 ..... 係味 讓 9 分架
當然唔得啦,平打就得。

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-3 23:46 發表

平打隨時比汝炒旦架喎 屍亨 .....
上次先同你打到決勝局,又點會抄蛋呢?

恭喜! 恭喜!

好波@@

Wing Wing 心理質素真係唔錯,我第三局垂死掙扎o既時候,曾經lead佢8:4,但係最後都畀佢追到兼反勝。
不過人地個爸爸�媽媽,可唔可叫佢下次要draw都唔好對住個對手,我覺得唔係咁禮貌

恭喜wing wing取得冠軍,當我收到呢個消息,我的心感動不已,因為我知她下了很的苦工先有今次的成果,而我本人今日未能在場支持她,我感到十分遺憾,特此說聲對不起!!
怎樣也好,我一直都會係wing wing的支持者,妳要繼續努力呀!!!!

發新話題