發新話題

2014全港公開乒乓球團體錦標賽........各組賽事賽程已公佈!

2014全港公開乒乓球團體錦標賽........各組賽事賽程已公佈!

2014全港公開乒乓球團體錦標賽......各組賽事賽程已公佈!

詳情:http://www.hktta.org.hk/cgi-bin/display/news.cgi?news=979

男丁團得分因子係0.5定係1?

引用:
原帖由 屎波怪 於 2014-9-19 12:38 發表
男丁團得分因子係0.5定係1?
應該係1呀!

有 D 三隊一組,有 D 又 四隊一組,奇怪!

針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

引用:
原帖由 songyip 於 2014-9-19 16:09 發表
有 D 三隊一組,有 D 又 四隊一組,奇怪!
其實唔只呢樣怪
男丙有64個位, 但只得62隊打
男丁有224個位, 但最後竟然有244隊打!!! 突左成20隊
但係, 聽聞女乙/丙第一日就已經爆晒位, 重勁過男丁!!! 但最後都只可以照章程, 乙16隊, 丙64隊.... 我識好多人第一日交表, 但都唔比打....

睇來, 乒總都幾重男輕女? 應該一係就一視同仁, 大家都無得爆位. 而家男有得加位, 但女既第一日就已經爆晒, 竟然無得加, 我覺得有d性別歧視, 希望唔好有人去平機會告乒總啦

都唔明有隊成千分還可能是丁組,

丙團3對一组包尾要降丁?

引用:
原帖由 kensze 於 2014-9-20 11:44 發表
丙團3對一组包尾要降丁?
唔駛住先......但要打護級賽!

發新話題