發新話題

敏駿球會個兩個人又開新AC搞球局,請各位不要參加

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

敏駿球會個兩個人又開新AC搞球局,請各位不要參加

各位,個兩個人又開新AC黎搞球局,該AC名為PPI,這個也是敏駿所搞ge球局,請各位不要再參加

noted

請你唔好再做咁多無聊野惡意攻擊及抺黑,大家都係一班人放工放學後聚埋一齊打下波傾下計,你就係都要走出來搞風搞雨。咁耐以來都淨係得你一個走出來玩野,如果我們真係做得吾好,其他人都吾會再來啦。但事實上,好多波友都keep住來,佢地來多幾次大家仲做埋朋友。我們有時直頭係好快full左,所以先無開post 。其實,每個來的波友都會自行判斷值吾值得下次再來打,無需要你係度抺黑。我亦都希望你收手,吾好再做無聊野,慳番d時間做有意義的事好過(例如:温書,練波,番part time job)。請到此為止!

我去過佢地的球局2~3次,果兩個搞手幾nice,球局氣氛良好,等緊台時,大家傾下波經,有講有笑,我們之後仲私底下約出來一齊練波。佢地都係搞個球局出來俾大家玩下啫,樓主你何必玩針對呢?我以後如果就岩時間都會再join架!

我有去了解過事件......

會從2個方向去跟進:

(1)空月來風,未必無因
(2)道人是非者,本是是非人

我會継續留意,一切自有公論......

jcclee
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

其實個個pokemon係佢地兩條友gefd同埋同學,而唔係真正成員之一………
好明顯係打手

打壓 烏合之眾
<-->
.

依d都要打手

引用:
原帖由 jcclee 於 2014-9-10 03:11 發表
(2)道人是非者,本是是非人
jcclee
JccLee 哩句其實都表達一些事,唔知樓主明唔明呢!

引用:
原帖由 sammon 於 2014-9-10 11:01 發表

JccLee 哩句其實都表達一些事,唔知樓主明唔明呢!
吓!?
你明??
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

四個字「清者自清」 !! 連我依d只係路見不平,發表下意見的人都要俾你話我係打手,非常無奈! 「道人是非者,本是是非人」依句說話反映出我宜家對樓主的感受。另外,我的註冊日期係2014/07/30,我又點會係打手呢?如果我真係打手,我的註冊日期照道理係樓主出依個post之後的2014/09/10,但事實上吾係。我只不過係一個停左幾年無打波宜家想打番的人,之前個ac太耐無用,吾記得左d log in資料,所以先係一個多月前註冊番個新ac報球局打下。

如果這球局真是好多人參加,無問題的話,點解又會只得一個人出來幫佢講好說話既
希望有更多參加這球局的人分享下

引用:
原帖由 jcclee 於 2014-9-10 11:47 發表

吓!?
你明??
我唔明呀,不過我知 Pokemon 明喇。

引用:
原帖由 nwa10 於 2014-9-11 14:51 發表
如果這球局真是好多人參加,無問題的話,點解又會只得一個人出來幫佢講好說話既
希望有更多參加這球局的人分享下

球局只要合論壇規則便可以

1)每人每小時不多於 $10 收費
2)球枱比例必須為 1:4或以下
3)清楚將日期,時間,地點,收費,規則寫在網上
4)未經許可不可在本站宣傳其它網站

我不在香港,若有其它人有意見,有投訴,歡迎提出。
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

個球會好唔好,參加人數同參加者既評論可以反映哂一切
香港大大小小既球會不下幾十個
做得唔好既相信係競爭下都難以生存

樓主不斷攻擊人地球會,顯得十分小家同不成熟

回復 17# 的帖子

詳情請睇呢個post,我唔會亂咁狙擊人的
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=69427&extra=page%3D1
如果佢地無做過ge佢地洗鬼開新ac開post

發新話題