發新話題

一埸荒謬的球賽(善樂佳乒中秋雙打賽)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 cococheung 於 2014-9-10 08:30 發表

Jeff,素未謀面,評感覺就負評,相信你太一知半解,過於膚淺。
正如我先前所說:很多波友參加比賽或球局,如果覺得比賽或球局令自己不快,一般都會好含蓄,不會指責搞手,一次半次,最多下次不參加。
連mym比賽不 ...
路過....大家都是在藍田攪球局的樓主,我想各持人都是想攪多波局俾各波友打下波,聚下舊,次次mym每月打完波都邀請大家一齊聚舊食飯[註:大家互相夾錢],吹吹水,講波經,講日常生活事,輕輕鬆鬆又一天,我想不是個個球局都做到咁融洽,當然某些球局可能會,但正如你的計錢賺錢方法,康民署公報左好耐,相信個個打開波的波友都知!個個都一早知道,難道你說所有波友都是傻的嗎,捐錢俾攪手賺錢?!

引用:
原帖由 hungwahsun 於 2014-9-10 12:40 發表

本來只是想認識一些年青球友,亦樂意捐少少獎牌贊助球賽,事与愿违,遺憾!
我覺得MYM攪業餘比賽是讓多波友互相切磋球技,以波會友,大家比賽都是認為友誼第一,比賽第二,至於係咪一定要攞獎,攞獎牌,係咪真係最重要呢,況且,之前有波友攞到下線季軍以下,大家同樣好開心同大家一齊影大合照,大家笑容滿面互相拍膀頭影相,真令人懷念

如有人想施展自己超凡打波技術,與別人與別不同,並一定想攞比賽冠軍,又為何參加那些業餘冇名比賽呢,那起不是使自己降了級........

引用:
原帖由 cococheung 於 2014-9-10 09:10 發表
[quote]原帖由 sunnyfung1 於 2014-9-10 08:56 發表

Sunny哥,個個波友係給錢打好場波,我相信係講波友來到球局係想落場郁多的,出下汗啫,Sunny哥原來中意吹水吾打 ...
看來COCO姐沒有細心睇清楚,我係講"次次mym每月打完波都邀請大家一齊聚舊食飯[註:大家互相夾錢],吹吹水,講波經,講日常生活事,輕輕鬆鬆又一天",聚舊食飯時,才吹吹水,看來COCO姐要戴番副高清少少的大眼鏡,先睇得清楚了

引用:
原帖由 劉炳炳 於 2014-9-10 13:20 發表
查實大家都係星期六去藍田南打波,coco 就上午班,mym 就下午班,成日都會撞到。打波啫,又唔係為氣,拗到面阻阻,為乜
係啦,大家打波為開心有咩好拗,再拗個個看來是道人是非者,本是是非人
本帖最近評分記錄
  • r_t +1 非常贊同 2014-9-11 12:25

引用:
原帖由 cococheung 於 2014-9-10 13:47 發表

你他×的是君子,其他覆post的是小人?
其他波友都覺得以和為貴,COCO姐苦苦追迫,看來才是......

發新話題