22 12
發新話題

各位朋友千奇唔好參加敏駿球會所搞ge球局

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

各位朋友千奇唔好參加敏駿球會所搞ge球局

各位,我係敏駿球會ge前成員,亦係搞手之一
呢個球會ge成員依家總共有4個人
當中以劉xx同埋littleman_613為球會搞手
由於佢地ge處事方法十分卑鄙同埋無品
我實在睇唔過眼
所以我要公開佢地ge低劣行為
1.球局:
佢地每逢係月尾都會去搞月賽,而佢地都會以獎金ge方式黎吸引人參加,但係佢地為左要保住啲獎金唔好俾隊外人贏,所以佢地會係比賽總成續到做手腳,會暗中更改每個人ge分數從而令到自己ge隊友包攪頭四名,去保住啲獎金
如果佢地保唔到頭四名,兩個搞手就會以唔同ge籍口去即場調低獎金,從而減低損失

2.波品差
球隊當中ge兩個核心成員劉xx同埋littleman_613ge波品最差,態度十分囂士,每當佢地贏一個參加者後都會不斷話對手打波打得好差同埋會用身體語言黎串人,另外佢地着重利益,輸贏多過打波聯誼,所以佢地會無理地踢一啲成日輸俾佢地兩個ge隊員出隊,而且連一個解釋都無同埋唔會聽被踢出隊員ge電話

所以我希望各位朋友千奇唔好俾佢地呃到,如果見到littleman_613開post搞球局千奇唔好報名,因為個個post就係敏駿球會ge球局

我去過.拿第ニ但說因人太少而獎金減半
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2014-8-29 00:56 發表
我去過.拿第ニ但說因人太少而獎金減半
離譜!

佢地為左利益真係咩都做得出,其實個球會我之前有份搞,但係事後就俾佢地過橋抽板踢左我走

其實他們已犯炸騙了
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

BrianDD以後都唔好報佢地個球局了,因為成個球會依家真係俾佢地搞到變哂質

但我見樓主係月賽成績都係頭四,為何之前不指證﹖另外樓主退出了球會多久,我也很少見這球會的post...

那剛才亮過硬照的兩位搞手個款都似養來晒米飯的
<-->
.

因為事前我係唔知道的,而且係佢地兩個負責計分,而我係係打完月賽之後同佢地一齊走先同我講番
我係係7月尾被佢地踢走的
而且佢地連一個踢走我ge解釋都無同埋特登唔聽我電話

呢d球局唔打都罷啦,樓主都係參加下d大型球局月賽果d算啦

本來搞呢個球會ge目的係想同其他球友十切磋下,互相交流下,但係就俾佢地兩個搞到咁樣,真係眼火爆

犯了法好似,若屬實有冇機會告?

回復 13# 的帖子

人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

留個名!
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

有無兩件絶種個樣? 讓人認住小心中伏
主板1: 橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda192g
主板2:橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 182g
主板3:橫板-方博碳 (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 188g
主板4: 橫板-Stiga Rosewood V (FL), 正MXP, 反Donic S2 188g
主板5: 橫板-Timo Boll Spirit (ST), 正MXP, 反Donic Baracuda190g
主板6: 橫板-鐵牌孔令輝 special (葫蘆柄), 正MXP, 反Donic Baracuda 184g

出樣啦~ ! 我覺得好黑人憎
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 carltamki 於 29-8-2014 14:28 發表
有無兩件絶種個樣? 讓人認住小心中伏
網友約戰>友誼比賽>敏駿月賽7月27日。
唔怪得連相都倒轉啦!

版主唔俾我擺相

咁串..
想知真名係乜 到底有幾(好波)

22 12
發新話題