26 12
發新話題

大C又抽到沙田區分齡

大C又抽到沙田區分齡

大C真係好野, 又抽到啦!!!! 但係我抽唔到............

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-1 09:49 發表
大C真係好野, 又抽到啦!!!! 但係我抽唔到............
大C係呢組既大熱..
我中後備..不過機會好微了..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

回復 2# 的帖子

睇落佢又真係無乜對手....哈哈......不過有標叔叔......

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-1 09:55 發表
睇落佢又真係無乜對手....哈哈......不過有標叔叔......
睇埋後補名單, 大C都應該係無乜對手...
我估標叔叔可以俾D阻力大C, 但都無大問題..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-8-1 10:01 發表

睇埋後補名單, 大C都應該係無乜對手...
我估標叔叔可以俾D阻力大C, 但都無大問題..
標叔叔呢期強練橫打, 真係板板中. 不過無乜力.....

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-1 10:15 發表

標叔叔呢期強練橫打, 真係板板中. 不過無乜力.....
大C橫板都唔怕, 橫打?  小事啦..HAHHAHHAHA

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-1 09:49 發表
我係本區, 所以容易抽中
王清強係上年冠軍 ....
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-1 10:24 發表

汝又係大師果早 ? !   睇吾咄喎
我今年唔係佢果組...
下年先啦..
小弟今年34..

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-8-1 10:23 發表

我係本區, 所以容易抽中liness" />liness" />
因為上年大C你無打呀嘛...

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-8-1 10:26 發表

我今年唔係佢果組...
下年先啦..
小弟今年34..
Oh, sorry,  下年我又打大一組啦...... 老la.......
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-1 10:29 發表

噢 .... 果早 有朱仔 ..... 深水藍 兩件唊早 .......... 仲有 rosa
我只係後備...邊有得諗咁多丫..
不過有機會要再對朱仔, 今次一定俾佢爆死..
(上年我中西區差DD就可以在初賽KO佢... )
其他的甲組高手我以前就未有雞燴對喇.  有雞燴對下都好..

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-8-1 10:29 發表

Oh, sorry,  下年我又打大一組啦...... 老la.......
係更高層次先0岩.....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-1 10:29 發表

噢 .... 果早 有朱仔 ..... 深水藍 兩件唊早 .......... 仲有 rosa
係呀, 若果佢地兩個一開始就對, 就仲好玩. 因為佢地聽日已經又要對啦!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-8-1 10:23 發表

我係本區, 所以容易抽中liness" />
oic!!! 唔怪得之啦!!! 不過我估你今年你會標尾會.

回復 19# 的帖子

就係想睇佢地又對丫嘛!

26 12
發新話題