發新話題

男子掌摑招顯聰判服務令

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

回復 7# 的帖子

佢打完人,仲推撞警員,是否可以告佢襲警呢

回復 8# 的帖子

傷人要坐14日下話

回復 13# 的帖子

個呀嬸有無打人先,比人打有無報警先,無,差人好難受理個禾,如果真是長毛打人,坐監都好合理,不過鏡頭影d唔影d,好難知是呀嬸打人先定長毛打人禾
你的觀點不感認同,係法院門外,又有黑社會背景,網視法律,打人,仲推撞警員想打人,如果佢唔係幕後有人比錢請個好律師,一早比人拉去坐啦

回復 14# 的帖子

咁要個吹水區仲麥?

回復 18# 的帖子

打人是對,你兩條友唔好教壞細路啦,e度好多細路睇架

叫佢去太平洋買個島仔.咪可以獨立建国羅,做皇帝都得喇
(○’∇‘)0∼━┳━゜0(’∇‘●)

回復 29# 的帖子

世界事有可奇,新台坡米又係獨立出來了
台灣米又係自成一國

如果以後講d野唔arm人聽,就比人打,打人者又判咁輕,我諗第日好多人打人,無人咁發聲
好似見人非禮,偷野,打架咁,驚出聲會比人打

引用:
原帖由 Wake 於 2014-8-14 20:26 發表
http://m.youtube.com/watch?v=0kaQlU-pgi0
長毛被亞婆指責,公然在眾目睽睽之下打亞婆,香港電台,nowtv,蘋果動新聞刪去此­段新聞視頻,蘋果日報動新聞更只報導成"阿嬸打長毛",可以看到­香港傳媒所謂新聞自由,公義,新聞記者可悲。大家看看以上視頻,被電視故意刪去,不讓­全港市民觀看長毛可恥面孔。傳開去,讓大眾看看長毛醜陋的一面,所謂民主鬥士就是與爛­仔無分别。

引用:
原帖由 ttman 於 2014-8-14 22:41 發表

長毛被亞婆指責,公然在眾目睽睽之下打亞婆,香港電台,nowtv,蘋果動新聞刪去此­段新聞視頻,蘋果日報動新聞更只報導成"阿嬸
打長毛",可以看到­香港傳媒所謂新聞自由,公義,新聞記者可悲。大家看看 ...

totally agree
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

引用:
原帖由 nwa10 於 2014-8-14 18:29 發表
世界事有可奇,新台坡米又係獨立出來了
台灣米又係自成一國
正如你講世界事有可奇,咁比人打又有乜出奇?

引用:
原帖由 nwa10 於 2014-8-14 18:37 發表
如果以後講d野唔arm人聽,就比人打,打人者又判咁輕,我諗第日好多人打人,無人咁發聲
當遇到好似你喱啲將歪理當做真理嘅人,唯一就係用喱種方式同你地溝通溝通

用:

原帖由 nwa10 於 2014-8-14 18:37 發表

咁就你打我, 我打你, 你打我家人, 我打你加人,如野獸般

回復 35# 的帖子

你唔好再係度教壞細路,打人是不對的行為,唔好係度古吹打人,請你自重

回復 36# 的帖子

好明顯果個是你自已

回復 27# 的帖子

言論自由唔係凌駕一切架,相信大部份香港人或本論壇朋友都唔會支持港獨,香港亦沒能力港獨,上面既小朋友其實在呢個公開地方講呢d煽動港獨說話亦有不妥,請參照論壇守則第十三條
(1) 禁止任何炸版或洗版行為;
(2) 禁止任何跨版張貼相同內容的資料;
(3) 禁止對任何會員)作出滋擾性、挑釁性、人身攻擊、粗俗、色情、暴力、侮辱或引起公眾不安、謾罵的言論及文章;
(4) 嚴禁在本論壇發起及參加以乒乓球局作賭博等行為;
(5) 禁止宣傳其他論壇、貨品或打廣告;
(6) 禁止呃 post,情況極嚴重者由管理團隊評核作出禁言;
(7) 禁止發表任何助長、推動搞事及對罵等的言論;
(8) 發表主題時,應表達主旨內容,不得只寫 “進來” 或 “幫助” 等等毫無意思的主題名稱;
(9) 最好用「搜尋」功能,在發帖前,查看有沒有相關的文章;
(10) 最好用「編輯功能」,修改已發送的文章,不要重覆留言;
(11) 禁止會員發出一些無意思、含糊、答非所問、行貨及離題的回覆;
(12) 禁止發出任何言論及網址作個人或推動支持任何人作為宣傳;
(13) 禁止在版區張貼任何涉及政治的言論;
(14) 本區有最終決定權對所有主題、帖子、相片、圖像等等作出刪除,而事前無需作出通知。
(15) 嚴禁在本論以商業或通知關於其他論壇的短訊息(PM)濫發給各個會員, 一經查出會終止其登入賬戶及永久禁止登入。
(16) 其他規則請參考以下連結

http://hkttf.com/forumdisplay.php?fid=305

回復 33# 的帖子

好明顯現在做報紙,一係偏左,一係偏右,不是中立,我已好耐無買報紙了
可能你的片都不是事實,因為網上好多片都被刪剪,可能是呀嬸打人先,又或者是長毛打人先,都唔出奇,我睇左好多片,都不能確定,點解你又可以即時確定呢,如果個呀婆真係被人打,應該好多人幫佢,點解無報警,梗係有d野既

回復 40# 的帖子

你是說willhunting000

無言.................

發新話題