34 12
發新話題

【西餐】[ 扒王之王 ] 宵夜餐

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 11:23 發表

修頓球場 對面果間 ?
無錯! 我以前, 講緊係差不多廿年前, 成日去, 同我老豆, 再一個uncle. 三條友, 六點飲到十點, 二幾支大力!!!

串燒一流, 黑椒豬扒碎上, 加埋一個星洲炒米......嘩!!! 爽呀!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 11:31 發表

我食過一兩次 ... 好耐喇 .. ( 都起碼成10年前喇 , 仲係同 ex 去食 ) .... 諗 諗下 都係要帶老實爺去食下先 .....liness" />
而家只有上樓果個舖, 嚮麵包店側邊上. 但係質素比以前樓下差......自己諗下去唔去?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 11:21 發表 呢間我幾歲就識lu......不過唔鍾意細個成日去灣仔波士頓. 以前樓下正好多. 後尾執左樓下, 就少去.
樓上就去得多,樓下真係未去過喎!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 11:11 發表

咁又唔得, 因為我跟本唔識食, 只係四圍去, 見到自己鍾意既野, 咪試下, 然後同大家分享, 係咁多
好呀, 噤你以後就多d分享你你飲食手得比我地聽啦

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-30 11:33 發表

樓上就去得多,樓下真係未去過喎!
樓下都執左無十年都八年. 以前樓下係好有八十年代扒房feel嫁!!! 卡位又多. 個個鐵板....嘩!!! 正!!!

波士頓曾經嚮荷李活廣場開過分店, 銅鑼灣皇室堡亦有開過. 不過後尾無做啦!!

而家無左呢D風味, 其實我都唔係咁鍾意扒王之王. 只係抵食, 同埋就腳.

最緊要係, 集團型式, 無乜feel囉!!!

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-30 11:37 發表

好呀, 噤你以後就多d分享你你飲食手得比我地聽啦liness" />
當然啦, 睇我同你既身型都係食之一族啦!!

你去食完正野, 都放上forum分享一下啦!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 08:07 發表

樓下都執左無十年都八年. 以前樓下係好有八十年代扒房feel嫁!!! 卡位又多. 個個鐵板....嘩!!! 正!!!

波士頓曾經嚮荷李活廣場開過分店, 銅鑼灣皇室堡亦有開過. 不過後尾無做啦!!

而家無左呢D風味, 其實我都 ...
守生, 有d扒記唔平, 如青衣城以潛水艇做主題果間, 貴嘢嚟, 仲成日引人食T骨, 貴!

見到都想食啊

回復 29# 的帖子

我呢個係宵夜扒黎.....

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 11:38 發表

當然啦, 睇我同你既身型都係食之一族啦!!

你去食完正野, 都放上forum分享一下啦!!
haha, 好呀, 不過我平時都係食茶記多

回復 32# 的帖子

茶記都有好野嫁!!

星期六你使唔使做裁判?!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 21:06 發表
我呢個係宵夜扒黎.....
係o既, 唔怪得價格相宜!

34 12
發新話題