發新話題

[其它討論] 買左塊有缺憾既板,你地會如何處理?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:52 移動

買左塊有缺憾既板,你地會如何處理?

今次買左塊506,一開盒就發覺

本帖最近評分記錄

貼護邊睇佢唔到

TB 貨? 有冇得退?

係TB呀,個賣家話氣孔大仲好打
吹漲左

SEND 左EMAIL 去紅雙喜問,不過應該會連回覆都無

有7天無理退款保障既店鋪應該可以退, 最多豪30運費比佢

d木似給白蟻飳食過!
擺明恰你!
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

睇黎要退貨,白白比錢順豐賺

好奇心有時都昂貴, 網購要冒險
<-->
.

買板去淘寶都係唔太妥當。。。。。

樓主應該要退貨。
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

點睇唔似氣孔
可以試下影張相SD俾個taoboo賣家,  多數話你寄HK貴,最多下次買野俾優惠你

如果唔係太貴,寄番去又寄番黎仲貴拉,來回都接近100,不如留100買其他野
可能是供應商問題,唔關taoboo賣家事

YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

TB話佢有制度可退貨,當然退貨啦!
但你要考慮:
1.你有冇時間及心機同佢hea!
2.球拍質量考慮情況如下:(未上膠狀態下---重量/滴波質感/外觀質量)
a.球拍手感質量ok,但外觀質量有可接受霞次.
b.球拍手感質量ok,但外觀質量有不能接受霞次.
c.球拍手感質量不好,但外觀質量有可接受霞次.
d.球拍手感質量不好,但外觀質量有不能接受霞次

以上情況:
a.唔退--過唔過到自己?
b.退--有可能手感質量好唔過呢塊.
c,d:退硬--同佢hea過!

少少經驗!

梗係退貨啦!
右手直板兩面反膠

算啦,當買個教訓,
以後都係買現貨穩陣。
乒乓,象棋都是我至愛

數年前曾TB有個經歷, 收到貨後雀得較舊, 不高興的聯絡賣家後, 他問吾是否喝醉?! ......... 之後好像吾付運費退貨.....
<-->
.

最終決定退貨,賣家好好人,肯一人出一程運費
但我最後都選擇退錢 哈哈

亲爱的顾客您好,我们售后是由经销商负责的,请联系您所购买球拍的经销商,看看如何处理,感谢您的来信。

附上DHS 客服既回覆
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 crazyvin 於 2014-7-25 10:40 發表
最終決定退貨,賣家好好人,肯一人出一程運費
但我最後都選擇退錢 哈哈
退錢好d,因為換另一塊都可能有問題

溫馨提示;隔山賣牛小心為上

~超級榮譽~

發新話題