發新話題

【丙組】弓起小王子大熱出線 8 強

出左線後,就等死家啦。

小弟對你都難打,再打勝負都好難講。

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-28 10:22 發表
小王子,記住幫我送4:0比對手
還吾一個公道
羸已經不是一件容易的事,羸4:0更加係難事,但我會盡我所能。

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-28 11:48 發表

我都係講笑姐,不過我會大大力支持你
多謝你的支持,我會努力。

引用:
原帖由 雲霧 於 2008-7-28 12:22 發表
WOWO.....小王子威晒liness" />
有幾威呀!小弟現在只係八強,可能三場都輸晒呢?到時重威呀!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-28 10:31 發表

鴿早leo贏到冠軍我請佢飲一個禮拜啤酒 - 雖然份屬老友, 都無可能盲目崇拜!!
越早eric, 我好睇好佢. 我會估決賽係孔小子對eric!!!
丙丙黎計, 小王子大超班, 如無意外入決賽無問題.
小弟打丙組點會係大超班呢?丙組好多人都好難打。小弟也不是很強。只係個普通的乙組仔。
eric打乙組就真係大超班啦。
leo對的全係甲組,我覺得羸幾多個唔係問題,只要係打得光彩,輸得精彩都已經有交代家啦。

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-27 23:49 發表
小王子 是吾之嘔像 , 高大靚仔 又好波
高就係,但靚仔又好波就唔係。

引用:
原帖由 以信 於 2008-7-28 10:04 發表
賽果預測

甲早 : leo
乙早 : eric
丙早 : 小王子
賽果預測

甲早 : leo
乙早 : eric
丙早 : 小王子(第八名) [/quote]

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-28 15:37 發表
如果小王子真是拿第八...我立即 ban 你 ip...以后不淮入來....

ha ha 你無路走...只許 win 不許敗
比 d 壓力你先
你咁講我真係好大壓力。

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-7-28 15:36 發表

放心喇, 唔會輸o既; 小王子, 您會贏晒三場!
多謝你先,希望真係可以好似你講咁啦。

引用:
原帖由 nicholas 於 2008-7-29 01:02 發表
如果你有機會對F組的8強,就要小心一點,那人也是乙組水平。
咁堅,但難打嗎?會否係長膠果類,定係反貼。

哇,你唔好咁講,小弟d波好普通。真係除時輸晒三場都唔奇家。

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 10:27 發表

輸贏都吾緊要 .... 發揮到自己水準 就得喇 小王子 ...... 不材會去幫汝 打氣架 liness" />
多謝你,你都要加油。

引用:
原帖由 nicholas 於 2008-7-30 17:42 發表

和你風格差不多,不過是左手。
咁我估到果個係邊個啦,thx你先。

此話何解呢?

發新話題