50 123
發新話題

【周未免費早場】: 8月23日 (星期六) 10:00-12:00pm 深水步北河街 2,4號壁球場(完)

Fai哥
不好意思, 我明日 23/8有事黎不到  
煩請安排後備補上,麻煩你了, 下次有機會再打過
THANK YOU
Marco

引用:
原帖由 marmen 於 2008-8-22 14:40 發表
Fai哥
不好意思, 我明日 23/8有事黎不到  
煩請安排後備補上,麻煩你了, 下次有機會再打過
THANK YOU
Marco
OK! no problem

回復 44# 的帖子

hahaha, maybe many people will give up going la, as Typhoon no. 3 maybe ....
so need to see see the situation

引用:
原帖由 yoka 於 2008-8-22 19:08 發表
Fai哥,打緊風,我諗我應該去唔到咁遠,我見仲有後備,可以頂上,今次好SORRY~~
OK!

沙田乒團,出師未捷…潰不成軍,離遠聞到輝哥朕除已經望風而逃!唉!好彩我逃得最快。咁我明早都唔嚟觀戰啦。Sorry 輝哥!下次先畀你教訓我!
Riccardo

[quote]原帖由 Riccardo 於 2008-8-22 19:26 發表

不要緊! 有機會再戰...

sorry ar,我ar媽怕打風唔畀我去....唔想ga
sorry

引用:
原帖由 ils1 於 2008-8-22 21:39 發表
sorry ar,我ar媽怕打風唔畀我去....唔想ga
sorry
ok! no problem!

各位報了名波友,不要緊!   
如果明天因天氣而影響到各位來打波,可以除時缺席都可以,不用通知!
總言之三號風球本人都會到!

引用:
原帖由 Fai.. 於 2008-8-22 18:31 發表
各位報了名波友,不要緊! liness" />  
如果明天因天氣而影響到各位來打波,可以除時缺席都可以,不用通知!
總言之三號風球本人都會到! liness" />
支持校長!

50 123
發新話題