發新話題

【周未免費早場】: 8月23日 (星期六) 10:00-12:00pm 深水步北河街 2,4號壁球場(完)

回復 22# 的帖子

Fai 兄,
10 人實在.....................太熱鬧了, 請放我在後備先啦!  Thanks!

呀, Alan唔駛放後備.我果日「有的唔方便」,本來就正打算退出哩!Alan 繼續正選吧!
果日我或許會與朋友出嚟觀戰,但唔會落場打了!
上次又再輸畀 Alan,要下次有機會先再謀報仇了!
Riccardo

你地唔使客氣喇...到時睇下有冇雞執囉

回復 24# 的帖子

Ricardo 兄,
你太謙虛了, 如你認真地打, 我一定輸硬啦! 互相研究, 互相學習啦!

星期六你照打啦, 我仍未知那天得唔得才要求 Fai兄落我做 後備.......

Fai 哥,我都執雞!

回復 24#Alan 的帖子

Alan 哥:
我好認真架啦,不過贏輸都唔係問題,玩得開心就得了。
果日我會嚟睇大家玩啦,順便傾下偈麻!

引用:
原帖由 tommy 於 2008-7-30 22:03 發表
Fai 哥,我都執雞!
tommy 兄 , 好耐沒跟你打球 ,不過今場太 full 了! 下次 la....!

引用:
原帖由 alanhbest 於 2008-7-30 21:57 發表
Ricardo 兄,
你太謙虛了, 如你認真地打, 我一定輸硬啦! 互相研究, 互相學習啦!

星期六你照打啦, 我仍未知那天得唔得才要求 Fai兄落我做 後備.......
alan 兄 , 一起來吹吹水、打打球.... 今次打"皇制"你一定做長皇..

可否做後備

Richard

引用:
原帖由 Fai.. 於 2008-7-31 10:52 發表

tommy 兄 , 好耐沒跟你打球 ,不過今場太 full 了! 下次 la....! liness" />
都預唔打喇,只係會一會波友,又可以行一行鴨記。

引用:
原帖由 rmak2222 於 2008-7-31 12:04 發表
可否做後備

Richard
Richard兄,你兩位小朋友好可愛。

引用:
原帖由 Fai.. 於 2008-7-31 10:54 發表

alan 兄 , 一起來吹吹水、打打球.... 今次打"皇制"你一定做長皇..liness" />
Fai 兄,
不要玩我啦! 我只是粒仔學神, 還要大家多多指教    
........但兩上兩落好似可以多D 人玩 和輪快D....

引用:
原帖由 alanhbest 於 2008-8-1 01:58 發表

Fai 兄,
不要玩我啦! 我只是粒仔學神, 還要大家多多指教    
........但兩上兩落好似可以多D 人玩 和輪快D.... liness" />
你d粒仔重算學神?唔好咁謙啦。

引用:
原帖由 3070 於 2008-8-1 22:45 發表

你d粒仔重算學神?唔好咁謙啦。
係呀...佢d粒仔已經稱神架喇!!!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

引用:
原帖由 poon 於 2008-8-2 01:20 發表

係呀...佢d粒仔已經稱神架喇!!!
神經就有我份.......................

[quote]原帖由 tommy 於 2008-7-31 23:16 發表

好呀! tommy 兄, 到時來吹吹水

後備 thank you very mcuh

Fai兄........8月23日有事來唔到!
請見諒~~~

請安排後備補上吧,唔好意思,多多包"含"
討厭輸波,但無奈已成習慣!

引用:
原帖由 poon 於 2008-8-19 16:06 發表
Fai兄........8月23日有事來唔到!
請見諒~~~

請安排後備補上吧,唔好意思,多多包"含"
ok! no problem   Thx!

後備 thank you very mcuh

發新話題