21 12
發新話題

打乒乓波輸波你會否咬人

打乒乓波輸波你會否咬人

如題
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

會!

一口咬定自巳技不如人.
洪华山

輸左就周街咬啲靚仔

有的新膠有香色, 輸波想咬

<-->
.

引用:
原帖由 Creamy 於 2014-6-25 17:12 發表
輸左就周街咬啲靚仔
搞基
熹仔

打輸左就一定拗頸

輸俾仔唔會
輸俾靚女就會

吸血鬼 一咬咬頸
Stiga Energy Wood

正手出界結合反手落網
丁組窮學生

咬咬手瓜好D喎

想咬, 但成日輸, 如果係咁咬, 牙都咬斷,
板:Timo Boll ALC FL
膠: FH: ELS; BH: R7S
喜歡: 多板數來回

唔駛輸先咬
落後緊,就咬爛個波,叫裁判換波
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 太陽之子 於 2014-6-25 22:53 發表
唔駛輸先咬
落後緊,就咬爛個波,叫裁判換波
小心唔覺意呑左個波落肚!
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

咬,不過係咬野食,始終輸左波要等下輪好耐
主拍:Nittaku Waldner Manchester
正:Nittaku Flyatt Hard 2.0
反:Butterfly BryceHighSpeed

咬人好似爽過咬波.  如果唔係, 果位前鋒都咬波啦.
板:Timo Boll ALC FL
膠: FH: ELS; BH: R7S
喜歡: 多板數來回

輸咗我會咬塊板柄洩憤。
乒乓,象棋都是我至愛

我唔咬人,我咬香蕉

引用:
原帖由 儍峰 於 2014-6-25 18:17 發表
輸俾仔唔會
輸俾靚女就會
唔通想據為己有?

我唔會
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

打乒乓波咬對手行好遠,咬自己快D,如果打雙打就咬隊友。

咬人都係發洩嘅一種,如果你用右手揸拍,
輸球後可以咬左手,咁下次咪仲有右手可用。
乒乓,象棋都是我至愛

21 12
發新話題