發新話題

【舉報投訴】挑釁

專家講野你要聽

引用:
原帖由 Suki 於 2014-6-19 09:47 發表
那個乒器post,由頭睇到尾共兩次,又唔覺得有人挑釁喎!!!

亦見樓主的一真心分享!!
suKi爸,說得好!!!!!!
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

引用:
原帖由 eddieho 於 2014-6-19 12:49 發表

有D小孩子要教訓的,說佢塊板不好打,就話人冇料到!
小弟在論壇都不短日子。如要玩,我只好接招。
真係得啖笑
成熟的成年人??? ...話你喜歡可以甘諗,論壇識我的人都知我是咩人。小孩子請不要借我上位了!
突然話人借你上位 你名氣大到人地值得借你上位? 口裡就好似唔介意 覺得人地鐘意點諗就點諗
之後見到有人附和你 就覺得岩聽人地好
仲話如要玩,只好接招
其實覺唔覺自己同佢漸漸其實無異?  

不要將些小事化大
有人就有不同看法
要全部人認同自己係唔可能
要自己認同某人也不可能
都係時候停止舌戰
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

其實玩板,玩膠,玩膠水,玩膨脹劑,
玩得咁上下年資既,邊個冇自己心得呀,
如果唔注意下自己講野既口吻,
下下以專家自居,實在惹人反感.

引用:
原帖由 金擇魚 於 2014-6-19 02:15 PM 發表
認同

~超級榮譽~

引用:
原帖由 vickyw288 於 2014-6-19 13:29 發表

真係得啖笑
成熟的成年人??? ...話你喜歡可以甘諗,論壇識我的人都知我是咩人。小孩子請不要借我上位了!
突然話人借你上位 你名氣大到人地值得借你上位? 口裡就好似唔介意 覺得人地鐘意點諗就點諗
...
佢話我借佢上位真係笑左
所以都廢事講野

成日扮到自己係專家咁
一有人同佢意見不一就想講到人buy 佢果套
真係極度反感

引用:
原帖由 willhunting000 於 2014-6-19 14:36 發表

我都覺得誰是誰非都好,係咪要講到需要借佢上位咁嚴重
唔講以為佢係明星

一人少句 此POST己完

我個性心直口快,如果是因為我的直言,引至公衆不安,甚至反感,
小弟十分之抱歉!!
但我都只以器材論事,根本無心針對,現在就講得清清楚楚,請不要再對號入座!
有無必要開post投訴,計而演變成罵戰?我也再不評論或再去爭議了!
破壞了論壇的氣氛,我更是不想!
希望大家可諒解,事件也可告—段落。
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

引用:
原帖由 金擇魚 於 2014-6-19 14:15 發表
似番條魚 講野

引用:
原帖由 金擇魚 於 2014-6-19 14:15 發表
我都成日係咁喎,
係咪要撿討吓呢......?
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

Jcclee兄既口敏謙虛,即使意見不一亦好願意聽人講野
熹仔

出來打番場波,握握手做個好朋友
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2014-6-19 17:42 發表
啱聽
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

其實講器材,大家的感受可以很不—樣!
有人覺得狂飈是神膠,也有人打唔到!
個人己見未必可令所有人認同,但也是可被尊重和接受。
論壇其實也只是外面世界的縮影,如果在此也不能和睦,出到去又豈能夠生存?!
以和為貴!
继續快樂乒乓球......
放眼世界......盃吧!

引用:
原帖由 BrianDD 於 2014-6-19 17:42 發表
江湖規矩,隻抽!!!!!!

回復 32# 的帖子

agree
e度係咁架啦,圍圍圍,你現在先知呀
一講d野唔arm佢地聽,就圍你,dele你,網主一早講明,e度係佢地主場,brother去第二度玩吧啦

同意 2...............

發新話題