47 123
發新話題

【舉報投訴】挑釁

【舉報投訴】挑釁

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=67704

eddieho一直係我開既POST針對我

看他風格都是一橫一直, 個個都接下, 不見得針對啫
<-->
.

咁都唔係點先係-_-
熹仔

大家以和為貴,有些事情不用太執著
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

引用:
原帖由 馬琳 於 2014-6-18 23:57 發表
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=67704

eddieho一直係我開既POST針對我
你喜歡可以甘諗,論壇識我的人都知我是咩人。小孩子請不要借我上位了!
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

兩位網友我不相識, 且看過原文, 只是器材討論而已, 不必太敏感.

—切自有公論!
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

未免太過敏感吧
放鬆D啦 香港人

看過全部D post,只是器材討論
只看出大家對ALC有不一樣的見解,睇唔到有針對,
現睇落反而好似唔啱聽就變了投訴?
其實各人都會有自己嘅見解,請大家互相睇量

引用:
原帖由 KKFan 於 2014-6-19 10:26 發表
說得好!

eddie 是乒器的專家

至少佢只係講你MXP未必岩你打
未見有咩挑釁性
Stiga Energy Wood

正手出界結合反手落網
丁組窮學生

系挑釁又好唔系又好
處理方法: 一笑置之

點解咁多人講野回應,開POST嘅人點解唔出黎回應下嘅?

引用:
原帖由 gx7615 於 2014-6-19 11:42 發表
至少佢只係講你MXP未必岩你打
未見有咩挑釁性
因為真係唔係個個識得用MXP神膠的!
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

引用:
原帖由 KKFan 於 2014-6-19 10:26 發表
KK 好野!!!!!

引用:
原帖由 charmway 於 2014-6-19 11:37 發表
eddie 是乒器的專家
你過獎了!!!!!

引用:
原帖由 JACKYHEI 於 2014-6-19 06:44 發表
咁都唔係點先係-_-
你細心看吓D回覆先LA!

引用:
原帖由 儍峰 於 2014-6-19 11:44 發表
系挑釁又好唔系又好
處理方法: 一笑置之
傻鋒 一笑置之岩聽wor!

47 123
發新話題