37 12
發新話題

Nittaku 天極 2 MAX : 超低價

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:06 移動

Nittaku 天極 2 MAX : 超低價

全新 Nittaku 天極 2 MAX : HKD 160.00
日本直送

Made in China

PM   la

[email=]     

[/email]
本帖最近評分記錄
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

是黑色的!
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

兩個色都有。。。。
本帖最近評分記錄
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

咁留—塊黑色給我啦!
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

打反手..可以嗎??

引用:
原帖由 christng 於 2014-6-12 23:37 發表
打反手..可以嗎??
冇話唔得,我見過有西人用狂飈打反手,超大力!
我自己都試過省狂打反手!

如果你想要黑色打正手,讓給你吧!
我要唔要都得既。

我正手狂飈3  @@@@@@@@@

Jcclee 超版

已留左黑色比你。

想問下同你塊膠有咩分別??

引用:
原帖由 直直地 於 2014-6-12 23:48 發表
Jcclee 超版

已留左黑色比你。

PM我有關交收。

christng...

1: 你果塊系neo。
2: 聽講nittaku 同普通紅雙喜 既海綿有分別。有錯請指正。

未打過neo所以質量上既分別就唔清楚。

紅色果塊我要啦.  同你買過野.  如果ok, pm 確定交收時間地點.  謝!
板:Timo Boll ALC FL
膠: FH: ELS; BH: R7S
喜歡: 多板數來回

johnli

one red for you. done.

所有黑色已 hold

仲有最後一塊紅色。。。。。。。

jcclee

與君一席話,獲益良多。
承蒙厚禮,珍如拱璧。

努力打波準備中。。。

引用:
原帖由 直直地 於 2014-6-13 17:04 發表
jcclee

與君一席話,獲益良多。
承蒙厚禮,珍如拱璧。

努力打波準備中。。。
客氣!

祝球技進步!

引用:
原帖由 jcclee 於 2014-6-12 23:44 發表

冇話唔得,我見過有西人用狂飈打反手,超大力!
我自己都試過省狂打反手!

如果你想要黑色打正手,讓給你吧!
我要唔要都得既。
Jcclee兄:

想請教下呢塊膠係唔係比Omega 4 Pro重?  Omega 4 Pro外國膠中都算重.  直直地兄, 不要擔心, 我已要左, 不會因Jcclee兄答案而縮沙.

謝謝.
板:Timo Boll ALC FL
膠: FH: ELS; BH: R7S
喜歡: 多板數來回

引用:
原帖由 johnli 於 2014-6-14 20:46 發表

Jcclee兄:

想請教下呢塊膠係唔係比Omega 4 Pro重?  Omega 4 Pro外國膠中都算重.  直直地兄, 不要擔心, 我已要左, 不會因Jcclee兄答案而縮沙.

謝謝.
兩者都差不多,70g左右。

John 記。。。多謝支持。

擔心。。。哈。。。不至於,不至於。。。

我只想知道 jcclee 對呢塊膠既評價。

噢......
我是打過Nittaku 天3的,
當佢省狂咁打囉!
最佳效果是用在碳板上!
之前,CC7,施拉格,普碳,TB Tri-Carbon etc

37 12
發新話題