發新話題

【分享】大家小時或現在跟過的教練

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-24 17:16 發表

你錯啦! 我七歲開始就飲酒, 飲到而家. 哈哈!!!
哈哈,咁唔爭在教埋我啦
最近都有飲,不過好屎

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-24 17:34 發表

唔好講咁多, 下次約到乒超聯, 打完去飲飽佢!!!! 不過等你贏埋個乙組冠軍返黎先!!
係唔係無冠軍唔同我飲先????
下次搵間bar搞番個party都好wo∼∼∼∼

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-25 09:20 發表

都好wor!! 攪返個 hkttf 週年大會!! 吧黎計, 會唔會貴左少少.

我地自己港聯清乒攪就無所為. 因為論壇有好多小朋友!!!

你贏左冠軍, 我地賀一賀佢, 當然你請啦!! 嘩卡卡!!!

贏唔到既, 咪 A A 制啦!! ;lo ...
再唔係就大排檔都好wo~
冠軍????
睇怕我都係發下夢先咯

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-25 10:10 發表
我梗係話去火鍋海線酒家打邊爐啦!!

屙虎家兄, 唔好玩啦!!
ok,無問題~~~~^^
捨命陪君子~(順便學下野^^)

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-29 09:47 發表
我用親引用都有問題.........

我係話: 驚飲大左, 唔記得波友帶果個係女友A或是女友B. 到時認錯人就大鑊!!

真人真事 -  有個朋友追左一個好打得波既女友(A小姐), 有一次, 佢帶左另一個女友(B小姐)出黎, 當時大 ...
個男朋友都比佢個波友玩謝咯.......
最後佢地點啊?個男朋友點兜?@@"
(不過小弟都只係一個女朋友姐,無事既 )

友情級 - 無教練資格的朋友教, 相約球局, 間中指點幾招, 學得幾多得幾多!!

以前係亂打級,不過係中五個時遇上一個好好人既大叔指點我(佢以前都好似係大陸打球的,之後才搬來香港),佢又肯日日同我練。如果唔係多得佢,我而家都只係係度亂打......

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 10:49 發表

有, 不過唔會帶女友出黎囉!!

比我都唔帶啦

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 10:50 發表

我好細個時, 講緊係十一二歲時, 就係有個曾受大陸訓練既fd, 成日同我打, 真係打一個鐘好過自己去練十日.
係啊,有時d野佢唔講我都唔會察覺到(當局者迷嗎)
我都好感謝佢的.....
可惜佢返左大陸,1年先同佢打得個1,2次咯

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 11:07 發表

嘩!! 咁你平日去邊度打波呀?? 一個星期返左三日學!!
個時讀ive,有時夜晚打波,有時中午無堂時都打波咯(不過我都成日走堂打波既
個時多數係北河街打咯
都有d可惜家,個大叔走左去大陸,個時仲有一個同我一齊打波既老友都走左上去做野.....

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 11:14 發表

不過我成日聽KC講你...哈哈!! 有次唔記得係咪佢話我聽, 話你趙低左神童......嚇到我丫!!!
kc講我????
最近啊?

個次係-6羸姐,而且係友誼賽,佢無咁認真打多次我就輸3:0啦

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 11:20 發表

成年前...定係大半年前...哈哈!!! 真係唔記得係佢講, 定係第二個人話我知!!
難道KC兄講我壞話?呵呵呵(講笑的)
我過2日會同d fd 上去練波,有興趣嗎?(夜晚飲勝,呵呵)

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 11:24 發表

KC當你係神...........交既老友, 點會講你壞話丫!!!

邊日上? 上去邊度先?? 啤啤就必定有興趣!!!!
我星期五晚上去,可能先去鳳凰練波,夜d再去樂巢酒吧(係國貿個邊)
星期六起身再練~

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 11:32 發表

突然攪D咁既野.....我要度一度先!!!

不過我未去過鳳凰.......得唔得嫁!
個場唔錯,幾新的.....教練就幾年輕,都係$80既教練,有d同我平打,有d讓我7分我都驚唔夠打,我去過2次
如果你唔想去鳳凰,去第二間我都ok家∼∼∼∼

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 11:42 發表

真係好想去wor!! 星期五放工上, 打完劈酒, 按完摩訓覺, 訓醒再練!! 嘩!! 唔知女友比唔比.......
係啊,好正家
我上次打乙組之前就係請左2日假,過左2日咁既生活liness" />
返黎香港個時,成個袋都係臭波衫∼

發新話題