45 123
發新話題

【分享】大家小時或現在跟過的教練

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-30 11:29 發表
你地就好啦細曉有高人指點,我細時就亂抽,到幾十歲打返波跟教練過時都以經機械壞..................
有一個甲組球手, 打左乒乓波都唔夠五年. 但係佢同你, 同我同組(先進). 咁你話你遲唔遲.....

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-30 11:30 發表

我星期五晚上去,可能先去鳳凰練波,夜d再去樂巢酒吧(係國貿個邊)
星期六起身再練~
突然攪D咁既野.....我要度一度先!!!

不過我未去過鳳凰.......得唔得嫁!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-30 11:36 發表
邊個?liness" />
hkttf成個網都識佢. 好出名!!! 但係無人估佢學打乒乓波唔夠五年!! 死未!!!

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-30 11:38 發表

個場唔錯,幾新的.....教練就幾年輕,都係$80既教練,有d同我平打,有d讓我7分我都驚唔夠打,我去過2次
如果你唔想去鳳凰,去第二間我都ok家∼∼∼∼
真係好想去wor!! 星期五放工上, 打完劈酒, 按完摩訓覺, 訓醒再練!! 嘩!! 唔知女友比唔比.......

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-30 11:44 發表

係啊,好正家
我上次打乙組之前就係請左2日假,過左2日咁既生活liness" />liness" />
返黎香港個時,成個袋都係臭波衫∼
最衰我上次返左艇....無借口短時間再上去練波. 仲要係過夜......真係要諗個好計出黎先至得. 咁之後再有公司既比賽, 公開團體, 香港盃, 工商盃等等....我都可以搵借口上去...講真, 都好上咁樣練波, 打得好high嫁, 上次我去佛山連打三日, 返黎勁左三四成, 不過工作忙, keep唔到, 回晒塘.....唉...............

去按摩時, 拎件衫沖一沖水, 叫個服務員幫你掛起佢吹一吹咪唔會臭囉!!

45 123
發新話題