發新話題

【分享】大家小時或現在跟過的教練

回復 66# 的帖子

我求其講, 又無叫你跟我學. 亦唔係話去教妳, 所以唔算!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-24 15:53 發表
我希望有机會跟南區屎波王學波. 只要他比張貓紙我便可以.
請你食貓麵好唔好?!?!

你跟我學飲酒好過啦! 嘩卡卡!!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-7-24 17:10 發表

守生近來好像好想飲酒, 唔係借酒消愁呀?!
你錯啦! 我七歲開始就飲酒, 飲到而家. 哈哈!!!

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-24 17:28 發表

哈哈,咁唔爭在教埋我啦
最近都有飲,不過好屎
唔好講咁多, 下次約到乒超聯, 打完去飲飽佢!!!! 不過等你贏埋個乙組冠軍返黎先!!

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-24 17:39 發表

係唔係無冠軍唔同我飲先????
下次搵間bar搞番個party都好wo∼∼∼∼
都好wor!! 攪返個 hkttf 週年大會!! 吧黎計, 會唔會貴左少少.

我地自己港聯清乒攪就無所為. 因為論壇有好多小朋友!!!

你贏左冠軍, 我地賀一賀佢, 當然你請啦!! 嘩卡卡!!!

贏唔到既, 咪 A A 制啦!!

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-25 09:56 發表

再唔係就大排檔都好wo~
冠軍????
睇怕我都係發下夢先咯
大排檔唔夠平, 打邊爐仲抵, 連食連飲一舊水, 訓晒嚮到!!

十蚊幾支啤啤......大排檔點平都要十幾蚊一支大啤.....

回復 80# 的帖子

我梗係話去火鍋海線酒家打邊爐啦!!

屙虎家兄, 唔好玩啦!!

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-25 10:34 發表

ok,無問題~~~~^^
捨命陪君子~(順便學下野^^)
我會示範....
- 小醉
- high high 地
- 大大地
- 貓左
- 癲癲地
- 亂咁黎
- 派野
- 完全醉晒!!

比你睇!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-25 11:37 發表

"亂咁黎 - 派野 - 完全醉晒!!” 乜咁似借醉行兇................
先小人, 後君子(雖然點都唔會係), 最好大家唔好帶女友出黎.

我醉左做乜都唔知嫁!!

[quote]原帖由 feideepking 於 2008-7-28 17:06 發表

守生, 估您飲大

回復 90# 的帖子

咁你都唔約囉......

回復 89# 的帖子

我用親引用都有問題.........

我係話: 驚飲大左, 唔記得波友帶果個係女友A或是女友B. 到時認錯人就大鑊!!

真人真事 -  有個朋友追左一個好打得波既女友(A小姐), 有一次, 佢帶左另一個女友(B小姐)出黎, 當時大家都知道B小姐係條友新溝既, 點知有條波友仔(佬), 食食下飯飲大左, 係咁同B小姐講打波既野, 以為係A小姐, 係咁問佢近排打成點, 贏左乜人咁........

最後, 男朋友當然想盡辦法stop佢啦! 點知條友醉到話無認錯人, 話早一個星期先至同好打得果個食過飯, 仲要開埋名添...........死未.......................!!!

拿.....當事人唔係我, 不過我唔知下一個會唔會係我....!!

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-29 10:05 發表

個男朋友都比佢個波友玩謝咯.......
最後佢地點啊?個男朋友點兜?@@"
(不過小弟都只係一個女朋友姐,無事既 )
哈哈!! 最後係我救番佢. 因為當時我見勢色唔對. 就話:

"喂, 呀乜水, 上個禮拜果個女仔好似係呀 Peter女友wor, 今晚呢個係呀John. 你上次飲大左又認錯我女友係呀Paul女友. 唔該你下次望真D先至講啦!!! "

我一路講, 一路隻腳係咁踢條友, 踢到佢醒返少少, 先至知衰. 扮認錯唔敢再講野, 自隊兩杯....!!

男朋友仲醒, 話上次何止一個, 起碼半打, 作晒野........不過我估佢最後都係衰左...嘩卡卡!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-30 10:46 發表
防兄你個波友仲有無人會同佢好飯飲酒?
有, 不過唔會帶女友出黎囉!!

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-30 10:40 發表
友情級 - 無教練資格的朋友教, 相約球局, 間中指點幾招, 學得幾多得幾多!!

以前係亂打級,不過係中五個時遇上一個好好人既大叔指點我(佢以前都好似係大陸打球的,之後才搬來香港),佢又肯日日同我練。如果唔係多得 ...
我好細個時, 講緊係十一二歲時, 就係有個曾受大陸訓練既fd, 成日同我打, 真係打一個鐘好過自己去練十日.

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-30 10:52 發表

比我都唔帶啦
我最驚佢話同我去個老蘭識鬼妹....到時乜水都洗唔清!!!

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-30 10:53 發表

係啊,有時d野佢唔講我都唔會察覺到(當局者迷嗎)
我都好感謝佢的.....
可惜佢返左大陸,1年先同佢打得個1,2次咯
嘩!! 咁你平日去邊度打波呀?? 一個星期返左三日學!!

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-30 11:12 發表

個時讀ive,有時夜晚打波,有時中午無堂時都打波咯(不過我都成日走堂打波既
個時多數係北河街打咯
都有d可惜家,個大叔走左去大陸,個時仲有一個同我一齊打波既老友都走左上去做野.....
不過我成日聽KC講你...哈哈!! 有次唔記得係咪佢話我聽, 話你趙低左神童......嚇到我丫!!!

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-30 11:18 發表

kc講我????
最近啊?

個次係-6羸姐,而且係友誼賽,佢無咁認真打多次我就輸3:0啦
成年前...定係大半年前...哈哈!!! 真係唔記得係佢講, 定係第二個人話我知!!

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-30 11:22 發表

難道KC兄講我壞話?呵呵呵(講笑的)
我過2日會同d fd 上去練波,有興趣嗎?(夜晚飲勝,呵呵)
KC當你係神...........交既老友, 點會講你壞話丫!!!

邊日上? 上去邊度先?? 啤啤就必定有興趣!!!!

發新話題